Inici Festes El passatge del terror de Montbui busca col·laboradors

El passatge del terror de Montbui busca col·laboradors

COMPARTIR

Des de l’organització del Passatge del Terror de Montbui s’està treballant per aconseguir el màxim nombre de col·laboradors per a aquesta propera edició, que tindrà lloc, com ve sent costum, el proper 31 d’octubre a la nit. Des de la passada edició l’organització d’aquest esdeveniment va a càrrec de l’Ajuntament de Montbui, amb un nombrós grup de col·laboradors i voluntaris, el nombre dels quals es vol augmentar. D’entrada, un dels objectius dels organitzadors és implicar el màxim de persones per aconseguir “crear el màxim nombre d’escenes terrorífiques de qualitat”, com explica Abel Fanega, regidor de Joventut montbuienc i un dels principals membres de l’organització. Aquelles persones interessades a formar part del repertori d’actors i actrius del Passatge 2017 poden adreçar-se a Mont-Àgora (Passseig Catalunya s/n) i a Mont-Jove (carrer Sant Miquel, 6) a les tardes, o bé els divendres al matí a l’Ajuntament montbuienc. També hi ha un grup de Facebook on poden rebre tota la informació.

Des de l’organització es remarca la importància d’aconseguir més participants adults, per cobrir totes les franges d’edat i poder diversificar al màxim els personatges.

Dilluns, primera reunió de coordinació

Cal destacar que el proper dilluns 2 d’octubre a partir de dos quarts de 9 del vespre es durà a terme la primera reunió amb tots els voluntaris i persones que vulguin col·laborar en aquesta gran festa divertida i terrorífica.

Col·laboren amb el Passatge del Terror 2017 el Club Tennis Montbui, l’ Hoquei Club Montbui i l’establiment local Gonzalo.

FER UN COMENTARI

*