Inici Destacats La Passarel·la del Comerç de Montbui, al complet

La Passarel·la del Comerç de Montbui, al complet

COMPARTIR

La Passarel·la del Comerç, que es recuperava després de 10 anys, va ser un dels actes principals de la darrera Fira de la Multicultura i el Comerç de Montbui.

La Sala Auditori de Mont-Àgora, sense les grades retràctils en aquesta ocasió, va acollir el 4 de maig a la nit les dues desfilades del comerç montbuienc. 600 persones van veure cadascuna de les dues desfilades, sengles plens absoluts a la sala gran de l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora, en les activitats que fins ara han acollit més públic dels seus tres anys d’història.

Hi van mostrar els seus productes i serveis 21 establiments comercials pertanyents a la Unió d’Establiments de Montbui (UEM): Finques Montbui, Supermercats Charter, Cal Pepe, Gonzalo, Therana, Perruqueria Lely, Sweet-In, Esports Garcia, Montse Balada, Carniseria/xarcuteria Seymar, Diverevent, CTM, Valls Òptics, Xurreria Òscar’s, Reparació d’automòbils Bòria, Eco Rentat JR, Perruqueria Petty Look, Bazar Rosa, Calçats Grup 2, Joieria Llucià i Cal Lluís.

L’artista montbuienca Silvia Latorre va conduir les dues desfilades, amb els seus monòlegs plens de dinamisme i humor, i amb un format teatralitzat que va ser molt ben valorat pel públic assistent. Cal destacar la qualitat de les diferents coreografies i els vídeos projectats a la pantalla gran de Mont-Àgora per a cada comerç participant. Les coreografies van anar a càrrec de Sara Ramos i David Garcia, amb els cossos de ball Darks Seasons (D&S) i amb nombrosos grups de ball i de models col·laboradors per a cadascun dels comerços participants. El maquillatge dels participants va anar a càrrec de “Mary Kay”, consultores de bellesa independents. I les tasques de perruqueria a càrrec d’”Acadèmia de Perruqueria Grup Moda”.

FER UN COMENTARI

*