Inici Destacats Els partits del CF Igualada, a porta tancada pel coronavirus

Els partits del CF Igualada, a porta tancada pel coronavirus

COMPARTIR

Els primers equips del Club Futbol Igualada jugaran els seus propers partits a porta tancada pel coronavirus. Així, els igualadins s’enfrontaran dissabte a les 12:00 del migdia contra el CE Manresa al camp de la capital del Bages sense públic. L’equip femení ho farà a les 4 de la tarda al camp del FC Levante Las Planas igualment sense l’afició de cap dels dos equips.

La Federació Catalana de Futbol ha explicat a través d’un comunicat que el Ministeri de Cultura i Esports del Govern d’Espanya ha decidit que totes les competicions professionals i no professionals d’àmbit estatal i internacional s’han de celebrar a porta tancada, fins a nou avís, com a mesura preventiva de contagi del coronavirus SARS-CoV-2.

Aquesta mesura afecta tant a les competicions gestionades directament per la RFEF, com aquelles gestionades per l’FCF per delegació, com són la Tercera Divisió i la Lliga Nacional Juvenil en futbol, i la Tercera Divisió Nacional en futbol sala. Així, el masculí del CF Igualada -a tercera divisió- i l’equip femení -a primera divisió nacional femenina- jugaran a porta tancada fins a nou avís.

La celebració dels encontres a porta tancada comportarà la impossibilitat d’assistència de públic al recinte, si bé en els encontres gestionats per l’FCF es permetrà la presència de directius acreditats dels clubs contendents, premsa acreditada i representants de l’FCF amb la corresponent credencial, així com els serveis públics necessaris, com ara forces i cossos de seguretat, ambulàncies, etc.

Pel que fa als partits corresponents a les competicions d’àmbit territorial, on militen la resta dels equips anoiencs, la Federació explica que s’està pendent de rebre noves directrius per part de les autoritats competents, que s’espera tenir a disposició al llarg de les properes 24/48 hores.

GENERAR PDF

NOTÍCIES RELACIONADES

La Federació Gallega de Futbol s’interessa pel model de l’FCF
L’FCF, amb la UFEC ‘Per una carrera sense obstacles!’
L’FCF s’adhereix al manifest del Dia Internacional de la DonaVEURE MÉS

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*