Inici Futbol Partit per oblidar del sènior del Futbol Sala Capellades

Partit per oblidar del sènior del Futbol Sala Capellades

SÈNIOR:
AEK SANT CUGAT 11 – S.A MASATS CAPELLADES 2

Partit per oblidar el d’aquest dissabte. Quan no hi ha intensitat, és impossible guanyar un partit.
L’equip Capelladí va anar de més a menys i després d’un inici de partit igualat, a mesura que van anar passant els minuts les coses es van anar complicant per moments. Quan restaven 10 minuts per a l’acabament del partit i amb un 7-1 al marcador, es va decidir sortir amb porter jugador però només va servir per a empitjorar les coses. Els gols van anar caient fins a arribar al definitiu 11-2.
Cop molt dur per al S.A MASATS CAPELLADES que es col·loca dins d’un pou i només un miracle pot fer-los salvar la categoria.

Andoni Bisbal, Biel Castells, Marcel Riba, Santi Bel, Joaquin Vergel, Cristhian Arenas, Joel Brugués, Alex Fernandez i Ivan Reales.
 Gols: Joaquin Vergel, Biel Castells.

[Img #14083]INFANTIL:

CFS COLLBATÓ 4 – CFS CAPELLADES 0

Malauradament l’equip infantil no va poder repetir el joc vistós amb el qual ens va fer gaudir la setmana passada. Jugava contra el líder i aquest va fer notar perquè està al davant de la classificació. A la primera part els nostres jugadors van plantar cara, però amb una pressió molt avançada i ben executada, el Collbató aprofitava la seva superioritat física i aconseguia robar pilotes molt a prop de la nostra porteria. D’aquesta manera va arribar el primer gol i a la mitja part el resultat era d’ 1-0, la qual cosa encara ens donava esperances.
Però a la represa, ràpidament vam rebre el segon gol i poc després el tercer que ja va ser una llosa molt gran. A més afegit a tot això, tant a la primera com a la segona part es van malbaratar les poques ocasions clares de què vam disposar i el definitiu 4-0 aconseguit després de què l’arbitre fes repetir un doble penal que havia parat el nostre porter va acabar de desanimar als nostres jugadors.

CADET YUYU:

BAR YUYU CAPELLADES 4 – ABRERA CFS 0

Un partit molt distret per a l’espectador i amb molta emoció pel resultat final.

Partit que va començar molt bé per part del Capellades, jugant un futbol molt atractiu i ràpid. Així van aconseguir ràpidament posar-se per davant del marcador, però a partir d’aquest moment el joc es va igualar més, amb una pressió més forta per part de l’Abrera a la sortida de pilota de l’equip local i els hi dificultava el joc.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica i ni el Capellades  aconseguia el gol de la tranquil·litat, ni l’Abrera aconseguia empatar el partit. Amb una decisió valenta, l’equip visitant sortia a jugar amb porter jugador i els capelladins remataven el partit amb 3 gols més, dos d’ells del porter Izan Blanco.
Un partit que permet seguir empatat amb el 5è classificat, aspirant a prendre-li aquesta posició i mantenir la categoria.

Van jugar: Izan Blanco, Marc Juan, Joel Honrubia, Víctor López, David Lozano.

També van jugar: Sergi Sánchez, Marc Fernández, Andreu Margarit i Gerard Mateu.

Gols: Joel Honrubia (1), Víctor López (1), Izan Blanco (2)

CADET ÀNGELA

BAR ANGELA CAPELLADES 11 – L’ESQUITX FUTSAL ASSOC.ESPORTIVA “A”

Després de la dolorosa derrota de la setmana anterior al camp del líder, els capelladins tenien la difícil tasca de recuperar sensacions, per així continuar lluitant fins a final de temporada. Amb gols els nois van recuperar els ànims perduts i va ser l’Esquitx Futsal qui ho va pagar. Partit molt còmode i pràctic, jugat amb efectivitat i bones jugades.

Gols: Oriol Perez (3), Marc Vela (2), Oriol Guinart (3), Sergi Soler (2) i Pau Soteras (1).

JUVENIL:
CFS Capellades Transports Bernadet 4  – Col.legi Santo Angel Gavà “A”  1

Una 1ª part molt igualada. Malgrat la superioritat de l’equip del Capellades, la poca intensitat en el seu joc junt amb moltes oportunitats desaprofitades va fer que s’arribés al descans amb empat 1.
A la 2ª part l’equip del Capellades va jugar fent més pressió, mostrant un millor joc d’equip i arribant molt més a la porteria contraria. Així s’aconseguien els 3 gols que donaven la victòria  a l’equip capelladí.
Partit com ens tenen  acostumats en les darreres setmanes, una 1ª part fluixa i una 2ª part més intensa volent recuperar el lideratge del partit .

Gols CFSC Francisco Pererz: 1, Xavi Val: 1,Francesc Roca: 1 , Ivan Quintero:1