Inici Societat Un partit benèfic recapta prop de 3.000 euros a Vilanova del Camí...

Un partit benèfic recapta prop de 3.000 euros a Vilanova del Camí per a la investigació del càncer infantil

COMPARTIR

Vilanova del Camí ha tornat a demostrar novament la seva solidaritat i empatia. El passat 9 de setembre, el camp de futbol Can Titó va omplir-se fins a la bandera per participar en el partit benèfic organitzat per la família Obregon. L’objectiu era recaptar fons per contribuir a la investigació del càncer infantil que porta a terme l’Hospital Sant Joan de Déu. I les expectatives es van superar amb escreix, ja que s’han recollit, 2.850 €.

El partit dels veterans de l’Anoia i dels Hostalets de Pierola va ser molt més que un partit, va ser una festa solidària. Els dos clubs van mostrar-se molt implicats en el projecte i la família Obregón orgullosa i reconfortada davant totes les mostres de suport demostrades tant en el camp com fora del terreny de joc.

Daniel Obregón assegura que no esperava que tanta gent anés al camp de futbol ni que es poguessin recaptar tants diners.

L’Ajuntament de Vilanova del Camí, amb la col·laboració de les entitats que van participar en les barres de Festa Major, va fer una aportació de 1.500 €, en concepte de la devolució dels gots reutilitzables.

Ainhoa Obregón va ser l’encarregada de fer el xut d’honor a l’inici del partit i durant aquella tarda va oblidar-se de la seva malaltia i del seu tractament.

L’Ainhoa té 9 anys i pateix un limfoma de Hodgkin, un tipus de càncer infantil que afecta el sistema limfàtic. En aquests moments es troba en l’últim cicle del tractament i malgrat que la quimioteràpia li provoca efectes secundaris diversos, el seu pronòstic és bo. Així i tot, el seu pare, reconeix que aquests dies estan patint una muntanya russa d’emocions esperant la visita del metge i una valoració del tractament.

FER UN COMENTARI

*