Inici Hoquei Partidàs sense punts de l’Igualada Calaf Grup

Partidàs sense punts de l’Igualada Calaf Grup

[Img #30345]Els jugadors de l’Igualada CALAF GRUP han tornat a patir del mateix mal de tants partits, el mal del gol.  O per ser exactes del no-gol. Per que els arlequinats han fet un autèntic partidàs a Reus, han creat moltíssim, han disposat de 3 jugades a pilota aturada… ha debutat fins i tot el “canoner” del juvenil Jordi Méndez… però res ha estat suficient com per marcar més d’un gol i assegurar així una recompensa merescuda pel bon joc de l’equip que ha sabut sobreposar-se a les baixes de Molas i Dani. Ara als igualadins els queden 2 partits (Lleida a casa i Alcoi fora) per intentar confirmar la seva presència a les competicions europees de la próxima temporada.

MARIN MARCA COM SEMPRE. L’IHC CREA COM MAI

El Reus s’ha avançat molt d’hora (minut 5.40) amb un remat exterior a l’escaire de Raül Marín (que sempre marca contra el seu ex-equip). Però a banda del gol tota la resta de coses importants que han passat a la primera meitat les han fet els de Ferran López. Pressionant, creant molt, arribant encara més, disposant de contres molt clares… fins i tot d’un penal que en aquesta ocasió Tety Vives no ha pogut transformar.

A la segona part s’ha mantingut la dinàmica amb un IHC dominador que ha disposat de dues FD en 2 minuts (una per Pla, l’altra per Bars), Cap de les dues ha acabat en gol. Però els igualadins han sabut aprofitar la superioritat per la targeta blava a Marin, que havia propiciat la FD, per marcar el gol d’empat. Ha estat en una bona rotació que ha culminat Joan Muntané.

L’1 a 1 s’ha mantingut en el marcador fins als últims 3 minuts quan Salvat ha aprofitat un passi al segon pal i una contra per fer dos gols que sentenciaven irremeiablement el partit. Ara els igualadins s’hauran de concentrar en el partit contra el LLeida Llista que suposarà l’adeu a les Comes de tot un mite, el gran capità, Ton Baliu.

REUS 3 (1/2) Molina, Platero, Rubio, Coy i marin (1), equip inicial. Salvat (2), Ollé, Torner.

IGUALADA CALAF GRUP 1 (0/1) Elagi, Ton, Bars, Pla, Galbas, equip inicial. Garreta, Tety, Muntané (1) i J. Méndez. Â. Ferrer

GOLS: 1-0 Marin (m 20.40). SEGONA PART. 1-1 Muntané (m 11), 2-1 Salvat (m 22), 3-1 Salvat (m 23).

INCIDÈNCIES: L’IHC ha jugat amb les absències de Met Molas i Dani López. El partit ha suposat el debut a l’Ok Lliga de Jordi Méndez, que ha disputat els últims dos minuts de partit.

A banda del partit de l’Igualada aquest dissabte ha estat ple de notícies per ex-jugadors de l’IHC. Per exemple s’ha confirmat que Jaume Llaverola i Raül Pelicano han assolit l’èxit de fer pujar a Ok Lliga al Girona. També ha aconseguit l’ascens el Manlleu de Quim Lòpez (i l’Alcobendas de Madrid) . En canvi no ho ha pogut fer el Sant Feliu de David Càceres. Finalment un altre ex-arlequinat, David Carles, s’ha assegurat jugar la final de la lliga suïssa amb el seu equip, el Diessbach, abans del seu retorn esportiu a Catalunya.