Inici Destacats Participa#volemunapoblamillor presenta diumenge la seva candidatura

Participa#volemunapoblamillor presenta diumenge la seva candidatura

COMPARTIR

Aquest diumenge 7 d’abril a les 12 h del migdia tindrà lloc la presentació de la candidatura Participa#volemunapoblamillor a la plaça del Països Catalans de la Pobla de Claramunt.

Aquesta agrupació d’electors es presentarà per segona vegada a les eleccions municipals del 26 de maig i ara compta amb 3 regidors que són l’ Antoni Mabras, la Mari Pau Castaño i la Berta Pons.

L’acte servirà per explicar la filosofia i les motivacions que mouen aquest projecte constituït com a grup d’electors ara fa cinc anys i que no té vinculació amb cap partit polític. Els principals eixos de treball de Participa#volemunapoblamillor són la voluntat de fomentar la participació a la Pobla i la transparència, així com les ganes de millorar molts aspectes de l’acció municipal com el medi ambient, la cultura, la indústria, el turisme, l’educació, la salut i en general el benestar de tots els poblatans. En l’acte, que funcionarà de manera assembleària, es farà un repàs de la feina feta durant aquests 4 anys a l’oposició i sobretot s’escoltaran i es recolliran les propostes del públic assistent mentre es compartirà un vermut amb el veïnat.

També es convida a totes les famílies a venir amb els nens i que participin al taller titulat La Pobla dels nens, en què els infants amb la seva mirada dibuixaran la Pobla que volen i proposaran idees per millorar-la.

Participa#volemunapoblamillor convida a la ciutadania a aportar també les seves opinions a través de facebook on el veïnat pot trobar més informació així com a través del seu correu electrònic volemunapoblamillor@gmail.com

FER UN COMENTARI

*