Inici Destacats Participada jornada reivindicativa a Igualada de la mà de @revoltats

Participada jornada reivindicativa a Igualada de la mà de @revoltats

COMPARTIR

Unes 400 persones van omplir el Teatre Municipal l’Ateneu dissabte al vespre en l’acte principal de la jornada reivindicativa que el col·lectiu @revoltats havia organitzat durant tota la tarda. L’acte va comptar amb la presència de la periodista Bea Talegón, la professora en Dret Constitucional Mar Aguilera i el periodista Francesc Canosa que sota la batuta del també periodista Pere Martí, van parlar sobre la situació política i judicial actual del nostre país, a pocs dies de la sentència del Tribunal Suprem sobre els presos polítics i amb el rerefons de les darreres detencions de membres de CDR acusats de terrorisme per l’Audiència Nacional. L’activista social i polític Albano-Dante Fachín finalment no va poder assistir a l’acte per motius personals però va intervenir-hi mitjançant un vídeo. Posteriorment al debat el públic assistent va poder intervenir a l’acte expressant els seus dubtes, les seves conclusions o preguntes als ponents.

Abans, des de les 4 de la tarda, es van dur a terme altres activitats que també van comptar amb una bona assistència d’igualadins que es van acostar als diferents espais de l’Ateneu per participar-hi. Per començar, amb una Sala de Socis totalment plena, es va projectar un interessant documental sobre la lluita no violenta i la desobediència civil que va ser seguit d’un debat ric i intens entre els assistents, que podien fer les seves aportacions, preguntes i dubtes a un tema que està en boca de molts aquests dies. A continuació, a la pista exterior de l’Ateneu, Rafael Pous i Aurora Madaula van explicar als assistents per què cal inscriure’s al Consell per la República i quin és el paper que aquest ens jugarà en la política catalana en un futur no massa llunyà. Qui va voler va poder inscriure’s al Consell en una carpa informativa que hi havia instal·lada a la pista de l’Ateneu.

L’acte va ser organitzat pel col·lectiu @revoltats, conjuntament amb l’ANC Igualada, Òmnium Anoia i el Casal Popular el Foment amb el suport de l’Ateneu Igualadí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*