Inici Festes Participada festa de Sant Blai i de la Candelera a la Tossa...

Participada festa de Sant Blai i de la Candelera a la Tossa de Montbui

COMPARTIR
[Img #12926]El passat diumenge es va celebrar a la Tossa la festa de la Candelera i Sant Blai. Aquest any es va fer un recordatori molt especial a Mn. Amadeu i Roca, entusiasta impulsor de la restauració de l’església de la Tossa als anys 50. Periodista, estudiós, escriptor igualadí i per sobre de tot sacerdot, aquest any es compleix el cinquantenari de la seva mort. 
Lleonard del Rio va començar la celebració amb unes paraules de record sobre tot el recorregut de coses que havia fet Mn. Amadeu, sobretot relacionades amb la Tossa i també amb la Coral de Santa Maria que aquest any celebra els 75 anys de la seva formació.
Nombroses persones van acudir a la Tossa amb les seves cistelletes de fruita ben guarnides per l’ocasió, omplint l’església de gom a gom.
Es va acabar la celebració amb unes paraules en forma de metàfora, de Josep Mª Pujol, encoratjant als assistents a ser com arbres que donen bons fruits  dolços i sans.
La Coral de Santa Maria va entonar el cant dels Goig de la Mare de Déu de Gràcia, la lletra dels quals va ser escrita en principi per Mn. Amadeu Amenós.
Seguidament es va poder visitar l’exposició “ Paisatges de l’Anoia” de pintures de Toni Guix que romandrà oberta tots els diumenges al matí fins a finals de Març .
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*