Inici Destacats Participada caminada en memòria de Jordi Mateu

Participada caminada en memòria de Jordi Mateu

COMPARTIR

Unes 170 persones van participar el passat diumenge, 1 de juliol, en la Caminada Memorial Jordi Mateu Lliró, una persona molt vinculada al món de l’excursionisme, la cultura i la protecció del paisatge i la natura. Amb el nom de “Camins perduts, corriols trobats” la caminada va recórrer durant poc més de dues hores, els voltants de Vilanova del Camí des de l’aparcament del poliesportiu, “per viaranys, senders i corriols desbrossats i recuperats en els que en Jordi hi tingué molt a veure”, expliquen des de l’organització.

La sortida va comptar amb la participació d’una bona colla d’entitats anoienques: el Club Excursionista UECANOIA, la Colla Excursionista de Vilanova, el grup Trescar i Riure, l’Agrupament Escolta Jaume Caresmar i M. Antònia Salvà, l’Escola Mowgli, Òmnium Cultural, Fundació La Tossa, Flama del Canigó, GEDEN Grup d’Estudi i Difusió de l’Entorn Natural, ADF Vilanova, Festa de l’Arbre de Maig, CECI, A Cent cap als 100 i l’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra, entre altres.

Després de l’esmorzar en una bona talaia en vistes a la Conca d’Òdena, totes les entitats participants feren un breu parlament en homenatge i recordança a la personalitat d’en Jordi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*