Inici Destacats Participació anoienca al dejuni a Montserrat pels presos polítics

Participació anoienca al dejuni a Montserrat pels presos polítics

COMPARTIR

El dejuni col·lectiu per la llibertat dels presos polítics i els exiliats, impulsat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb el suport d’una quinzena d’entitats i col·lectius que treballen pels drets humans ha arribat aquest dilluns al santuari de Montserrat.

Desenes d’anoiencs ja s’han inscrit -i alguns han participat en l’arrencada- en aquesta acció de solidaritat i de denúncia que tindrà lloc a Montserrat fins el 16 de març, en dies feiners. Aquest dilluns s’ha donat el tret de sortida en un acte amb la participació del pallasso i regidor de Sant Joan de Vilatorrada Jordi Pesarrodona, investigat per haver lluït el seu nas de pallasso en un escorcoll de la Guàrdia Civil el 20 de setembre. Els arguments i el funcionament del dejuni s’expliquen en detall al web prouostatges, que és el lloc on poden inscriure’s les persones que hi estiguin interessades, d’entre 18 i 75 anys, que tindran un seguiment mèdic.

El dejuni es desenvolupa en unes dependències de l’antic edifici de cel·les de Nostra Senyora, cedides per l’Abadia de Montserrat. En aquest mateix espai s’hi duran a terme cada dia feiner conferències, concerts i altres actes públics d’acompanyament als dejunadors i en favor dels presos i els exiliats, al voltant del procés d’emancipació nacional de Catalunya i dels drets humans. Es tracta d’actes organitzats en col·laboració amb les territorials de l’ANC i d’altres entitats que s’hi vulguin adherir.

FER UN COMENTARI

*