Inici Motor Participació amb gust de victòria de l’equip Piera 24 hores a Montmeló

Participació amb gust de victòria de l’equip Piera 24 hores a Montmeló

[Img #16164]L’equip Piera 24 Hores va acabar en 29è lloc de la classificació general de les 24 hores de Catalunya, celebrades al circuit de Montmeló els passats dies 4, 5 i 6 de juliol. Els guanyadors van ser els francesos Hallmotos02, després que l’equip favorit, Yamaha Folch, s’hagués de retirar per problemes mecànics.

[Img #16165]L’equip pierenc va desplaçar a la prova, puntuable per al Campionat Mundial de Resistència, als seus vint membres, entre ells seus quatre pilots: Arcadi Fores, Sergio Garcia, David Llopart i Oscar Marcos.

[Img #16166]Des de l’equip asseguren que el seu 29è lloc, en una competició amb 46 equips, “ens sap a victòria”.