Inici Destacats Participa #volemunapoblamillor presenta la seva candidatura en una assemblea

Participa #volemunapoblamillor presenta la seva candidatura en una assemblea

COMPARTIR

El passat 7 d’abril al migdia, l’agrupació d’electors PARTICIPA #volemunapoblamillor de La Pobla de Claramunt va presentar la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. L’acte va ser conduit pels tres regidors Berta Pons, Mari Pau Castaño i Antoni Mabras, junt amb la resta de candidats. Durant l’acte es va explicar la filosofia i les motivacions que mouen aquest projecte constituït ara fa cinc anys, i que no té cap vinculació amb cap partit polític.

En el decurs de l’acte, es va fer un repàs de les actuacions i propostes que el grup ha aportat en aquests primers 4 anys al consistori com a principal força de la oposició i es van recollir les propostes de tots els veïns que van participar de l’acte.

El públic assistent va ser molt participatiu preguntant i proposant sobre aspectes d’acció municipal com cultura, medi ambient, urbanisme, indústria, educació i barris entre molts d’altres temes. No menys important va ser la participació dels nens i nenes del municipi al taller titulat “La Pobla dels Nens”, els quals van fer un mural tot dibuixant la Pobla que volen.

PARTICIPA emplaça a tota la ciutadania a seguir aportant les seves opinions i propostes a través de Facebook i Instagram on a més, hi trobarà més informació del grup, o a través del correu electrònic volemunapoblamillor@gmail.com

FER UN COMENTARI

*