Inici Política Participa #volemunapoblamillor es presenta com ‘l’alternativa clara al govern actual’

Participa #volemunapoblamillor es presenta com ‘l’alternativa clara al govern actual’

COMPARTIR

El passat diumenge PARTICIPA#volemunapoblamillor va presentar la seva candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig. Hi va haver intervencions de 9 dels 21 candidats que formen la llista, on cadascú d’ells va presentar una part del programa que PARTICIPA proposa als veïns i veïnes de La Pobla de Claramunt.

PARTICIPA es presenta a aquestes eleccions com “l’alternativa clara al govern actual, treballant per a les persones i iniciant polítiques de manteniment i renovació del municipi en tots els seus àmbits: cultura, urbanisme, esports, gent gran, etc…” Com va dir l’alcaldable Antoni Mabras: “Crec fermament que es qüestió d’actitud. Una actitud positiva i sobretot activa proposant iniciatives des del propi govern, i parlar, parlar i parlar molt amb tots vosaltres”.

Una vegada acabat l’acte els assistents van felicitar PARTICIPA per les propostes exposades i pel grup de persones que formen la candidatura. Com recull la candidatura del públic, “PARTICIPA sou la guspira que La Pobla esperava”. Finalment es va realitzar el concurs de tapes amb una alta participació.

L’acte final de campanya de la candidatura de PARTICIPA serà el dijous 23 de maig a les 19h al Teatre Jardí. Un acte que la candidatura defineix com ple sorpreses i emocions, acompanyat de música en viu.

FER UN COMENTARI

*