Inici Política Participa #volemunapoblamillor presenta diumenge “la millor candidatura” de la Pobla de Claramunt

Participa #volemunapoblamillor presenta diumenge “la millor candidatura” de la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

Comença la campanya de l’agrupació de persones PARTICIPA#volemunapoblamillor per a les eleccions municipals del 26 de maig. Aquest diumenge 12 de maig, a les 12h, PARTICIPA presentarà els seu candidats al Teatre Jardí, com també el seu programa electoral. La presentació vindrà acompanyada per un concurs de tapes.

Per aquestes eleccions PARTICIPA presenta una candidatura de 21 persones “preparades per a treballar per La Pobla des de tots els àmbits municipals, com urbanisme, medi ambient, cultura, joventut o gent gran, entre d’altres” segons han explicat des de la candidatura.

El programa de Participa, afegeixen, “ha anat creixent gràcies a les aportacions de poblatans i poblatanes que han estat escoltades i valorades pels candidats que formen la llista durant aquests últims mesos. No podem oblidar que PARTICIPA sempre ha escoltat als veïns i veïnes de La Pobla i que moltes de les propostes presentades durant aquests últims 4 anys han vingut de les seves aportacions, i així entre tots estem treballant per aconseguir una Pobla millor”.

Participa reivindica que es presenta a les eleccions municipals “amb la millor candidatura i com la principal alternativa de govern a La Pobla”.

FER UN COMENTARI

*