Inici Destacats El Parc Fluvial de Vilanova acollirà el Xispa Fest 2018

El Parc Fluvial de Vilanova acollirà el Xispa Fest 2018

COMPARTIR

El jovent té una cita important aquest divendres i dissabte, 29 i 30 de juny. Des de la Xispa han organitzat el Xispa Fest 2018, un esdeveniment amb segell propi que vol donar visibilitat al col·lectiu jove i dedicar-li un seguit d’activitats concretes. L’activitat, que fins ara es coneixia com la Setmana de la Joventut, compta amb el suport de la regidoria de Joventut, liderada per Eva Vadillo; Anoia Jove, el Pla d’Igualtat de Gènere de la MICOD, Artístic, Totem, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya.

El Xispa Fest estrena nom i cartell. Dissenyat per la jove Paula Calle, el cartell presenta les activitats juvenils amb una imatge original i refrescant.

El programa festiu s’encetarà divendres 29 de juny amb Herdeath, el grup guanyador del concurs de bandes 2017 que es va portar a terme durant la Festa Major. Maria Nieto, presidenta de la Xispa, ha explicat que la banda actuarà de teloners i que es complementarà amb un nou concurs de bandes en el que ja hi ha inscrits 5 grups.

El concurs de bandes és per a la Xispa, una oportunitat per donar visibilitat al talent jove. Sergi Pérez, integrant de la Xispa, assegura que hi ha grups molt bons que tot just s’inicien en el món musical però que tenen molt potencial. I ha posat com exemple, el grup que van descobrir l’any 2016, Son del Aire, que després va passar a dir-se La 7ª Trastada. El grup, diu Sergi Pérez, està fent actuacions i concerts per tot arreu, Catalunya i Espanya.

El concurs de bandes tindrà dos guanyadors. El premi del Jurat són 150 € en efectiu i el premi del públic consistirà en un concert en el marc de les activitats locals.

Les activitats de dissabte s’encetaran a les 7 de la tarda amb una nova edició del Holi Colors Vilanova del Camí. El festival dels colors ja és una referència per a l’estiu vilanoví, i de fet, com diu Pérez, s’ha convertit en gairebé un emblema per al jovent.

La festa Holi, que està pensada per al gaudi de tots els públics, estarà amenitzada amb una sessió de DJ, amb David Farré. Sergi Pérez ha avançat a Ràdio Nova que Farré actuarà també a la Festa Major d’Igualada just abans de començar el Va Parir Tour, un fet que corrobora el nivell d’aquest dj.

Aquesta és la tercera edició del Holi, i des de l’organització esperen comptar amb la mateixa participació que en altres ocasions. L’acte es farà al Parc Fluvial on es repartiran les bosses de colors que quan s’anunciï s’hauran d’obrir i llançar enlaire per aconseguir aquestes imatges tan acolorides. Aquest any han tornat a convocar un concurs de fotografies a Instagram i el premi per a la persona guanyadora serà un sopar per a dues persones al Totem de Vilanova del Camí.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*