Inici Atletisme El Parc Central d’Igualada acollirà la 39a edició de la Cursa Popular

El Parc Central d’Igualada acollirà la 39a edició de la Cursa Popular

COMPARTIR

El diumenge, 22 d’octubre, Igualada celebra la 39a edició de la Cursa Popular, el seu acte esportiu més obert i que, alhora, dóna el tret d’inici als Jocs Escolars de l’Anoia, a les temporades esportives en general i aquest any, a més, serà la cita que obrirà oficialment la candidatura “Igualada, Ciutat Europea de l’Esport 2019”.

El Parc Central serà aquest 2017 l’espai que acollirà la sortida i l’arribada de la Cursa, tant el recorregut A, de 5 quilòmetres i que començarà a les 11h, com el recorregut B, d’1,9 quilòmetres i que arrencarà a les 12h. Això permetrà a tots els participants gaudir de l’esdeveniment en una mateixa zona i el nou emplaçament permetrà oferir també una gran festa esportiva familiar i per a tothom.

Com a conseqüència d’aquesta ubicació, els circuits seran totalment diferents a les anteriors edicions. El recorregut A, per les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Majors A, B, C i D, sortirà del Parc Central i passarà per Av. Catalunya, Ctra. Manresa, c/ Doctor Fleming, c/ Bellprat, Av. Balmes, Av. Catalunya, c/ Comarca, c/ Masquefa, c/ Les Comes, Av. Doctor Pasteur, Av. Barcelona, Pl. Mossèn Segura i Av. Catalunya, per acabar novament al Parc Central. I el recorregut B, per petits fins a categoria Prebenjamí i els seus pares i acompanyants començarà al Parc Central i recorrerà Av. Catalunya, Av. Mestre Muntaner, c/ Girona, Av. Barcelona, Pl. Mossèn Segura i Av. Catalunya, finalitzant també al Parc Central

Hi haurà trofeus per als guanyadors absoluts i per als tres primers classificats de cada categoria del recorregut A i també vals bescanviables per material esportiu per les tres escoles amb més participació. A més, es donarà un val per material esportiu a l’escola amb més percentatge de participació en relació amb el nombre d’alumnes matriculats.

La Cursa és d’inscripció gratuïta i està organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i el Consell Esportiu de l’Anoia. Compta amb la col·laboració del Club Atlètic Igualada (CAI), Tuga Active Wear, Cal Font Wellness Centre, Stikets, Anima’ns Grup i Carrefour. Té el suport de la Diputació de Barcelona i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i també el patrocini de BBVA – Catalunya Caixa. Una edició més, l’empresa AquaSOS donarà mig euro per cada participant a un projecte i entitat de Igualada Solidària.

Inscripcions en línia

Com ja ve sent habitual en els últims anys, la Cursa A tindrà xip de cronometratge, per la qual cosa cal fer inscripció prèvia per poder obtenir el dorsal. La inscripció es pot fer al web www.cursapopularigualada.cat, a les oficines del servei municipal d’Esports del complex esportiu de Les Comes i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

Aquestes inscripcions on-line finalitzaran el proper dijous 19 d’octubre i, si encara restessin dorsals disponibles, es podran realitzar també presencialment divendres dia 20, de 8 a 15h a les oficines del Servei d’Esports, i dissabte dia 21, de 9:30 a 20:30h al mateix Parc Central. Els dorsals es podran recollir el divendres a les oficines del servei d’Esports de 8 a 15h, el dissabte al mateix Parc Central de 9:30h a 20:30h, o bé el diumenge de 9:30h a 10:30h.

Els participants del recorregut B s’hi podran apuntar el mateix dia, des d’una hora abans d’iniciar la cursa, al mateix lloc de la sortida.

FER UN COMENTARI

*