Inici Destacats El permís per una parada de Vox trenca el govern de Capellades

El permís per una parada de Vox trenca el govern de Capellades

COMPARTIR

El permís per instal·lar una parada del partit d’extrema dreta Vox al mercat setmanal de Capellades ha trencat el govern del municipi, format fins la setmana passada per ERC i la CUP.

Els cupaires han sortit del govern en considerar que l’àrea de governació -en mans d’ERC- no hauria d’haver permès la parada. La renúncia als càrrecs al govern capalladí s’ha fet efectiva a la sessió ordinària del ple municipal celebrada aquest dimecres.

La regidora Susana Moreno va explicar que “aquesta no ha estat una decisió fàcil, però la gestió del permís amb la parada de Vox al Mercat Municipal ha superat la línia vermella que com a partit no podem acceptar. Per això, amb un ampli consens entre militants i simpatitzants, optem per sortir del govern”.

En el mateix punt l’alcalde, Salvador Vives, en nom de totes les regidores i regidors d’Esquerra agraeix l’acció de govern compartida els darrers 8 anys amb les regidores Susana Moreno i Adela Morera i la darrera legislatura amb el regidor Miquel Sabaté. També destaca que en el govern compartit aquests 8 anys «sempre ha prevalgut el consens i la bona feina en benefici dels nostres veïns i veïnes”.

Seguidament Vives va explicar que el grup municipal d’ERC assumiria les carteres dels regidors sortint. Salvador Vives assumirà Educació; Àngel Soteras, Festes; Jaume Solé Participació i Transparència i la regidora Marta Alarcón Joventut, Equitat i Habitatge.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*