Inici Art “Papers Cremats”, d’ARTcàngel Briel Poch, a Llegim…? Llibreria

“Papers Cremats”, d’ARTcàngel Briel Poch, a Llegim…? Llibreria

COMPARTIR
Formosa /Torres i Poch/Sabarich

Aquest dissabte, dia 5 de setembre, a les 8 del vespre tindrà lloc la inauguració de l’exposició de “Papers cremats” que amb la tècnica de “Combustió interna” oferirà l’ARTcàngel Briel Poch i que restarà exposada fins el 21 d’octubre. En la inauguració es comptarà amb la presència i comentaris de l’insigne escriptor, poeta i traductor Feliu Formosa resident a la nostra ciutat i col·laborador habitual en nombrosos actes poètics i culturals organitzats per la llibreria.

Val a dir que el mateix dissabte, durant tot el dia, en motiu de l’edició de la Botiga al Carrer, Llegim…? llibreria aquesta vegada tindrà la parada davant de l’espai de la llibreria on inclourà l’apartat especial de “llibres fumats” conseqüència de l’incendi que va tenir lloc al seu magatzem el passat 19 de juliol quan estava en preparació l’edició de Llibres i flors en substitució del Sant Jordi d’enguany. Val a dir que la llibreria també prepara per a finals del mes de setembre una jornada d’activitats centrades exclusivament en aquest tema i que s’anunciarà oportunament .

Per a la seva banda l’exposició de collages de Briel Poch són part del treball de la “Retrospectiva Arstronàutica de collage i escultura”, que havia de tenir lloc enguany a la Fondation P. Cardin a La Coste (Avignon) i que finalment ha estat desplaçada a l’agost-setembre del 2021. Els beneficis obtinguts de la venda dels collages en aquesta exposició a Llegim…? es destinaran a compensar les pèrdues que ha sofert la llibreria a conseqüència de l’incendi esmentat. Briel Poch, com a promotor cultural, té en preparació? per el CRIP (Centre de Restauració i Interpretació Paleontelògica) del Hostalets de Pierola l’exposició “Futurisme d’un art Poch-Sàpiens” en homenatge a Eudald Carbonell per al 2022? i l’organització i el catàleg del concert d’orgue de Joan Paradell a l’Abadia de Poblet, el 2021. Convulsionant a l’estimat públic i als creadors l’artifex Poch ens recorda que… “i ja descansarem quan mos morirem…” parafrassejant a la tortosina i mare de l’ex director de l’UNESCO Mayor Zaragoza.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*