Inici Destacats La paperera J. Vilaseca de Capellades surt de les pèrdues i anuncia...

La paperera J. Vilaseca de Capellades surt de les pèrdues i anuncia noves inversions

COMPARTIR

La paperera J. Vilaseca de Capellades, una de les empreses més antigues de l’Estat amb més de tres segles de trajectòria, ha completat una operació de reordenació accionarial i sanejament financer que permetra`donar un nou impuls a la històrica paperera, que acumulava més de vuit milions d’euros en pèrdues.

La nova etapa de la històrica empresa anoienca està liderada per la consultora de fusions i adquisicions Argos Capital Partners, amb seu a Sant Cugat de Vallès, segons ha avançat el diari econòmic Expansión, que detalla com l’accionariat ha executat el sanejament del seu capital i ha aconseguit nou finançament bancari.

La companyia, que està especialitzada en papers de seguretat com xecs, números de loteria o paper notarial, pretén llançar també nous productes i elevar la seva facturació durant aquest any fins assolir uns 55 milions d’euros, en línia amb la xifra de negoci registrada el 2017 i que J. Vilaseca -que compta amb una plantilla d’uns 200 treballadors- vol recuperar.

Una de les mesures més rellevants de la nova etapa de l’empresa serà un pla per invertir tres milions d’euros en la instal·lació d’una nova línia de producció de material reciclat a la planta de Capellades.

FER UN COMENTARI

*