Inici Gent Palmeres

Palmeres

COMPARTIR

[Img #7352]A qui no li agraden les palmeres? Una recepta molt fàcil, que va perfecta a mitja tarda juntament amb un bon cafè entre amics.

Ingredients:
•    1 làmina de pasta fullada rectangular
•    Sucre
•    Xocolata de cobertura

Escalfar el forn a 200 Cº
A la taula o marbre on anem a treballar estendre una capa de sucre i damunt posar la làmina de pasta [Img #7351]fullada i posar més sucre per damunt. (Pressionar una mica amb les mans perquè el sucre s’enganxi una mica).

Doblegar les dues parts de la làmina de pasta fullada cap al centre, posar més sucre i tornar a repetir el procés 2 vegades més.

Ens quedarà com un «rulo», llavors girar-ho perquè quedi l’obertura cap avall i així poder tallar millor les palmeres.

Amb un ganivet sense serra i afilat anar tallant les palmeres del gruix d’1 dit i posar separades, perquè creixen bastant, sobre paper de forn.

Posar al forn per 15 minuts a 200Cº. Quan faltin 5 minuts donar la volta perquè quedin ben daurades.

Una vegada fredes, si es vol es pot fondre xocolata i pintar amb un pinzell.

Temps: 20 minuts
Dificultat: Fàcil
Racions: 18 palmeres
Ideal: un berenar ràpid per quan arriben visites sorpreses

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*