Inici Destacats La PAH Anoia acusa el Grup Santander de no acceptar una dació...

La PAH Anoia acusa el Grup Santander de no acceptar una dació en pagament d’una família d’Igualada

COMPARTIR

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a l’Anoia ha reivindicat una acció contra les oficines del Banc Popular i el Santander per reclamar una solució al cas d’una família d’Igualada. Segons expliquen des de la PAH, la Núria i el Lluís van adquirir el seu pis l’any 2007 a través d’una hipoteca amb el Popular, entitat avui en mans del Banc Santander. L’entitat va obligar-los a posar els pares com a avaladors i a contractar un SWAP, “un producte financer incomprensible per a no experts”, com remarca el col·lectiu i que els ha fet perdre 20.000 euros.

En Lluís va perdre la seva feina i van deixar de pagar la hipoteca, motiu pel qual l’entitat pretén quedar-se amb la seva vivenda i la dels pares a més de deixar-los un deute de 100.000 euros.

La parella, que té dos fills, ofereix al banc lliurar la casa i dues places de pàrquing i mantenir un deute de fins a 40.000 euros a canvi que els pares no perdin el pis. La PAH diu que el Popular ho rebutja i mostra “la seva nul·la voluntat d’arribar a un acord”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*