Inici Societat Packaging igualadí sostenible i amb premi

Packaging igualadí sostenible i amb premi

COMPARTIR

El dissenyador igualadí Miquel Gleyal juntament amb l’empresa Salló Kyra han estat guardonats amb els premis LiderPack al millor packaging de producte per la llar i amb el premi especial del jurat de sostenibilitat, ambdós guardons pel disseny de l’embalatge del Pack 100% biodegradable i compostable pels detergents FLOPP. A més a més, MgComunicació també ha estat seleccionat per a representar Espanya als WorldStar Packaging Awards, els premis internacionals organitzats per World Packaging Organisation (WPO).

En les seves valoracions, el jurat -format per una desena de professionals i experts en diferents àrees de la indústria de l’envàs i embalatge, el món del disseny, la logística, el màrqueting i la publicitat- ha tingut en compte aspectes com l’ocupació de materials i processos sostenibles, l’estalvi de costos, la funcionalitat i experiència d’ús, el disseny i la potència de la imatge gràfica, així com les millores introduïdes en la cadena logística i la distribució.

Pel que fa a la sostenibilitat, el producte està tan ben treballat que l’organització, malgrat no ser-hi entre els guardons inicials, ha creat la nova categoria “packaging sostenible” per destacar-ne les solucions de sostenibilitat econòmica, social i ecològica que presenta.

Els premis LiderPack són els guardons més importants que es concedeixen a Espanya en l’àmbit del packaging i el PLV. El lliurament de guardons tindrà lloc en el marc del Saló Internacional de la Indústria Gràfica i la Comunicació Visual, Graphispag 2019, el proper mes de març.

MgComunicació és un estudi de disseny multidisciplinari situat a Igualada amb el dissenyador Miquel Gleyal al capdavant. MgComunicació crea identitats gràfiques, packaging, llocs web, aplicacions, campanyes publicitàries, disseny editorial, disseny d’interiors corporatius i objectes… des de l’any 1999.

Aquesta no és la primera vegada que es reconeix el treball de la marca, així, l’estudi ha rebut altres guardons com el primer Premi Letra (premis nacionals de comunicació visual i gràfica d’entorn) a la millor aplicació d’imatge corporativa, el primer Premi Anuaria (premis del disseny gràfic espanyol) a la millor retolació exterior i senyalització, finalista Premi Anuaria (premis del disseny gràfic espanyol) a la millor imatge gràfica (logotip o marca) d’un producte, servei o activitat, primer Premi Korazza (premi a la millor revista associativa espanyola de l’any) i Premi de Comunicació de la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*