Inici Societat Un packaging dissenyat a Igualada, reconegut amb el Premi Internacional “WorldStar Packaging...

Un packaging dissenyat a Igualada, reconegut amb el Premi Internacional “WorldStar Packaging Awards”

COMPARTIR

La gamma de productes Concentralia® de l’empresa catalana Salló Kyra, han guanyat el premi internacional “WorldStar Packaging Awards”.

Dissenyats per Miquel Gleyal de l’estudi MgComunicació amb la col·laboració de Salló, també van ser reconeguts el passat 2018 amb un premi nacional Liderpack.

El passat mes de maig, es va fer la gala d’entrega de premis a Praga (República Txeca), amb premiats de tot Europa, Japó, Indonèsia, Xina i Austràlia entre d’altres. Representants de Salló Kyra i de MgComunicació van recollir el premi.

El Concurs “WorldStar Packaging Awards” és un dels principals esdeveniments de l’Organització Mundial de Packaging (WPO) i és el principal premi internacional en envasos.

La gamma de productes Concentralia® ha estat guanyadora com a millor producte de la llar, pel seu sistema patentat de mescla a l’instant EcofoamSystem® on els resultats d’estalvi econòmic, atractiu comercial, qualitat del producte i sostenibilitat ambiental són excepcionals. No hi ha un producte en el mercat com aquesta gamma. Ressaltant el disseny del Packaging i la seva complexitat.

MgComunicació és un estudi de disseny multidisciplinari situat a
Igualada amb el dissenyador Miquel Gleyal al capdavant. MgComunicació crea identitats gràfiques, packaging, llocs web, aplicacions, campanyes publicitàries, disseny editorial, disseny d’interiors corporatius i objectes… des de l’any 1999.

Aquesta no és la primera vegada que es reconeix el treball de MgComunicació, així, l’estudi ha rebut altres guardons com el Premi Liderpack (Packagins & PLV Awards), Premi Letra (premis nacionals de comunicació visual i gràfica), Premi Anuaria (premis del disseny gràfic espanyol), Premi Korazza (premi a la millor revista associativa espanyola) i Premi de Comunicació de la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*