Inici Societat Orpí prohibeix el bany als gorgs de Santa Càndia per la Covid-19

Orpí prohibeix el bany als gorgs de Santa Càndia per la Covid-19

COMPARTIR

El passat 6 de juny va tenir lloc una reunió de carácter excepcional entre els veïns d’Orpí per tractar els problemes de massificació i incivisme que afecten els Gorgs de Santa Càndia i altres trams de la Riera de Carme, enguany agreujats per l´incompliment de les mesures sanitàries de la Covid-19, i que creen neguit al municipi.

Entre els problemes més greus hi ha el d´aparcament en llocs indeguts i l´abocament incontrolat de deixalles, fent augmentar el risc d´incendi. A la reunió també van assistir-hi els agents rurals que van poder resoldre dubtes i van aconsellar de les mesures adients per posar fre a la situació.

Orpí ja té una ordenança de protecció del medi natural i enguany i per poder garantir les mesures sanitàries de distanciament i aglomeracions de la Covid-19, s´ha acordat prohibir el bany a tots els usuaris, amb el suport de tot el consistori municipal i dels veïns. També s´ha procedit a la contractació urgent d´un agent cívic que informarà als usuaris de l´ordenança del medi natural d´Orpí, dissuadir-los de cometre infraccions i si fos el cas d´avisar a agents rurals i mossos. L´Ajuntament ha reforçat els punts conflictius amb una nova senyalització, i diferents mitjans per tal de posar fre i controlar els usuaris.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Lo han prohibido no por el Covi lo han prohibido porque la juventud de hoy en día son tan guarros qué comen dónde mean y destrozan y dejan su basura donde van. Está muy bien proteger la naturaleza de estos salvajes incivicos

FER UN COMENTARI

*