Inici Cultura Oriol Solà i Prat guanya les categories d’adults dels Jocs Florals de...

Oriol Solà i Prat guanya les categories d’adults dels Jocs Florals de Calaf

COMPARTIR

El certamen literari dels Jocs Florals de Calaf ha arribat enguany a la seva 8a edició. En total, s’han rebut setanta-una obres en les diferents categories que es convocaven i, d’aquestes, 57 han estat presentades per infants i joves en la categoria de Flor Natural. D’altra banda, s’han rebut 6 obres en la categoria de Viola d’or (poesia d’adults) i 8 en la d’Englantina d’or (prosa d’adults).

L’acte d’entrega estava previst de fer-se durant la tarda de la Diada de Sant Jordi a la plaça dels Arbres, tot i que a causa de la pluja es va haver de desplaçar a l’Espai Carmen Arrojo. Tot i això, es va poder fer l’entrega amb normalitat i a més, va comptar amb la participació de diferents persones que es van animar a jugar al 1r concurs de Paraulògic, un joc basat en construir paraules a partir de 7 lletres proposades.

Les persones guanyadores dels Jocs Florals van ser:

– Èric Noguera i Pérez, Wissal El Yahhaoui, Natàlia Miquel i Navas i Yassine Ouchamkh, en la categoria de Flor Natural cicle inicial.

– Xènia Sánchez i Bernabeu, en la categoria de Flor Natural cicle mitjà – Ingri Suñe i Campo, en la categoria de Flor Natural cicle Superior.

– Anna Riba i Sánchez, en la categoria Flor Natural batxillerat.

– Oriol Solà i Prat, en les dues categories d’adults, Englantina d’or i Viola d’or.

Les guanyadores del Paraulògic van ser Jorgina Badia Lloret, en la categoria infantil, i Núria Nadal Domingo, en la d’adults.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*