Inici Atletisme Oriol Marimon (Cerrr Igualada), tercer al Campionat d’Espanya de Triatló per grups...

Oriol Marimon (Cerrr Igualada), tercer al Campionat d’Espanya de Triatló per grups d’edat

[Img #24385]El passat cap de setmana es van disputar a la localitat tarragonina d’Altafulla els Campionats d’Espanya de Triatló en distància olímpica, tant pel que fa a les categories elit, grups d’edat i paratriatló, on en total es reuniren més de 700 participants. El diumenge al matí era el torn de la competició per grups d’edat, on el CERRR Igualada hi va ser present amb 4 dels seus triatletes, Lluís Simón, Sergio Burón, Jordi Corominas i Oriol Marimon.

El recorregut constava de 1500 metres de natació, tram que de manera polèmica va ser retallat pels àrbitres a 750 metres, al·legant la presència de fortes corrents, 40 km de ciclisme pels voltants d’Altafulla amb dues ascensions fins al castell de la localitat com a principal dificultat i per finalitzar la prova 10 km de cursa a peu pel passeig marítim.

Cal assenyalar la bona actuació de tots els membres del CERRR Igualada, destacant la tercera posició final i podi d’Oriol Marimon en el seu grup d’edat 25-29, només superat per 15 segons pel murcià José Peñalver i a només 3 segons de la segona posició, que fou pel andalús Victoriano Raso. Marimon finalitzà la prova amb un temps de 1:45:41

En el mateix grup d’edat també Sergio Burón va realitzar una bona actuació, arribant al tram final de cursa a peu en el primer grup i finalitzant en la 20ena posició amb un temps de 1:51:24

Per altra banda, Jordi Corominas que participà en el grup d’edat de 20 a 24 anys, aconseguí una bona 24ena posició amb un temps de 1:51:21 mentre que Lluís Simón completava el campionat amb un temps similar de 1:51:09, en una meritòria 24ena posició del seu grup d’edat de 30-34 anys.