Inici Destacats Oriol Junqueras visita Igualada, Masquefa, Piera i Vilanova del Camí

Oriol Junqueras visita Igualada, Masquefa, Piera i Vilanova del Camí

COMPARTIR

El passat dimarts 1 de febrer el president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, va dedicar tota la jornada a visitar diferents poblacions de l’Anoia.

A primera hora del matí va visitar el mercat de Masquefa i l’eix comercial acompanyat per membres de la secció local de la població i el president d’aquesta, Ricard Vinyets, durant la seva visita va poder compartir amb paradistes i comerciants de la zona quina és la realitat del sector a la població.

En finalitzar es va dirigir cap a Piera, on l’esperava una representació dels regidors i regidores i el portaveu del grup municipal Jordi Madrid. Tots plegats van passejar per l’àrea comercial de la vila visitant més de 10 comerços on Junqueras va poder conversar amb les persones responsables dels comerços i copsar la importància del comerç local i de proximitat.

L’agenda del dia incloïa una trobada amb el sector socioeconòmic de Vilanova del Camí amb l’equip complet de regidors i regidores encapçalat per en Marc Bernáldez. En finalitzar la trobada i abans de dirigir-se a la capital de la comarca, va passejar per la zona del mercat municipal i va compartir conversa amb veïns i botiguers.

En finalitzar la seva ronda de visites als municipis de l’Anoia es va dirigir al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada, on l’esperaven més de 220 persones per presentar el seu últim llibre “Contra l’adversitat” acompanyats pel portaveu del grup municipal, Enric Conill, i la vicepresidenta de la Mesa del Parlament, Alba Vergés. Durant més d’una hora, Oriol Junqueras va poder desgranar quins són els valors republicans “i la importància que Igualada tingui el 2023 sigui la primera alcaldia republicana de la capital de la comarca”.

En finalitzar l’acte va compartir amb els assistents un moment de conversa i reflexió acompanyat per l’equip d’ERC Igualada.

FER UN COMENTARI

*