Inici Destacats Oriol Junqueras visita la Conca d’Òdena després d’obtenir el tercer grau penitenciari

Oriol Junqueras visita la Conca d’Òdena després d’obtenir el tercer grau penitenciari

COMPARTIR

El President d’ERC Oriol Junqueras, empresonat per l’organització del referèndum de l’1 d’octubre, va venir divendres passat a l’Anoia just després d’obtenir el tercer grau penitenciari i sortir de permís de la presó de Lledoners. Junqueras va voler visitar la zona al sortir del centre penitenciari ja que “l’Anoia i concretament la Conca d’Òdena va ser el territori més afectat per la crisi del Coronavirus i voliar mostrar el meu suport i escalf a tots els veïns i veïnes”. Junqueras es va reunir amb diversos representants locals de la comarca i va mostrar el seu “compromís” per ajudar “amb tot allò que em sigui possible” per tal d’aconseguir “tirar endavant i reconstruir el territori”.

Junqueras es va reunir amb l’alcalde de Sant Martí de Tous i president comarcal d’ERC, David Alquézar, amb l’alcaldessa d’Òdena i diputada provincial, Maria Sayavera, amb l’alcalde de Castellolí, Joan Serra, amb l’alcalde de Capellades, Salvador Vives, amb l’alcalde d’Hostalets de Pierola, Gerard Parserises, amb el cap de l’oposició d’Igualada, Enric Conill i amb la diputada al congrés dels diputats, Carolina Telechea. El president d’Esquerra va “encoratjar” als diferents electes locals a “seguir treballant a prop de la gent, responent a les seves necessitats i sent útils a la ciutadania” per tal d’aconseguir “superar els entrebancs d’aquesta nova crisi que no prevèiem i que és i serà molt dura per molta gent”. Alhora Junqueras els va demanar “seguir parlant amb tothom, dialogant amb tothom i ajudant a tothom com fa ERC arreu del país d’acord amb els seus valors republicans”.

Finalment el President d’Esquerra es va posar a “disposició” del territori per “treballar plegats pel futur del nostre país i per la construcció de la República Catalana” i va assegurar que “sempre que m’ho demaneu vindré a la comarca per ajudar amb tot allò que em sigui possible”.

8 COMENTARIS

  1. Aquest hauria d’estar amagat, pero encara deu alucinar de tenir seguidors despres del desastre que va deixar en el seu pas per les institucions, tres mil empreses deslocalizades, les dues uniques entitats financeres, un pais trencat, desprestigiat i dividit. Cada dia podrà enganyar a menys gent perque va demostrar una inutilitat colossal talment com fan els seus succesors. Estar entre reixes es l’unica cosa que podrà esgrimir en el seu miserable curriculum.

      • Al tal Orwell: Idees? perque, per destruir un pais? per convertir-lo en un desert? o potser idees per desenvolupar el petit feixita català que porta dins, com a succesor d’aquell sanguinari Companys que signava sentencies de mort i tancava els ulls quan catalanistes de tota la vida tenien de marxar del pais si volien salvar la pell? Es evident que no pots llegir les respostes perque la teva ignorancia t’impedeix negar l’evidencia.

          • S’ha de ser ruc i fet d’encàrrec i a sobre signar amb el pseudònim Orwell, però el més destacable és que no ets pots ni beneficiar-te d’escriure una resposta de nivell i amb arguments perquè ets impotent, i amb la vulgaritat que et caracteritza l’evidencia no es pot negar i allà on no n’hi ha no en pot rajar!, torna a l’escola ignorant!

FER UN COMENTARI

*