Inici Atletisme Oriol Castells, segon al duatló de munyanya de Vilobí

Oriol Castells, segon al duatló de munyanya de Vilobí

[Img #27216]Diumenge es va celebrar el IV duatló de muntanya de Vilobí del Penedès. La prova va comptar amb un total de 292 inscrits que van prendre la sortida en aquesta nova edició que va incloure alguns canvis al circuit de ciclisme respecte les passades edicions. Els participants van fer un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 21 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer.

Els guanyadors absoluts foren Francesc Freixer del Grup Esportiu Esteve i Mercè Tusell del CN Reus Ploms. Per part del CAI triatló Petromiralles destacar els bons resultats de tot l’equip  femení i masculí aconseguint una 7ena i 13ena posició respectivament en la classificació per equips. A nivell individual destacar els bons resultats d’Oriol Castells que aconseguí pujar al podi amb una segona posició de la seva categoria i en Jordi Vidal que es va classificar en 43ena posició de la general.