Inici Destacats Original Buff, S.A dona 5.000 euros per finançar la reforma de l’Hospital...

Original Buff, S.A dona 5.000 euros per finançar la reforma de l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada

COMPARTIR

L’empresa Original Buff, S.A ha fet un donatiu de 5.000 euros per ajudar a finançar la reforma de l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada, un projecte per convertir aquesta àrea en un espai més còmode, acollidor i amb més intimitat per als pacients i els seus familiars. Per l’Hospital igualadí és tot un privilegi que una empresa de referència a nivell internacional i, alhora, arrelada al territori, com Original Buff, S.A, se sumi a la campanya de mecenatge per aconseguir fer realitat aquesta millora per als pacients oncològics, i vol agrair públicament la seva implicació i solidaritat.

Original Buff, S.A ja havia col·laborat anteriorment en aquesta campanya de mecenatge amb la confecció desinteressada de tubulars solidaris, que l’Hospital Universitari d’Igualada ha posat a la venta, i que es poden comprar a la botiga del vestíbul de l’Hospital a un preu de 10 euros.

“La seva lluita és la nostra lluita”, la campanya de mecenatge per recaptar fons

El dia 1 de març el Consorci Sanitari de l’Anoia va donar el tret de sortida a la campanya de mecenatge per reformar l’Hospital de dia Oncològic. Sota el lema “La seva lluita és la nostra lluita” es fa una crida a empreses, ciutadania i teixit cultural, esportiu i associatiu de les comarques de l’Anoia, la Conca de Barberà i la Segarra –àrea d’influència del centre– a col·laborar per fer realitat la transformació d’aquest equipament. L’objectiu és que els malalts de càncer, que han de passar llargues estones fent tractaments, tinguin la intimitat i el confort que necessiten, sense oblidar el compliment dels estàndards hospitalaris. Aquesta reforma tindrà un cost total de prop de 400.000 euros, i contempla tant les obres d’adequació de l’espai com l’adquisició d’equipaments (butaques oncològiques, mobiliari per la sala d’espera…).

Cada any s’atenen més de 250 pacients oncològics en aquest Hospital de dia, on es duen a terme tractaments com ara la quimioteràpia. La principal reivindicació dels malalts, que van participar en la concepció del projecte a través d’un grup voluntari, és guanyar intimitat i comoditat durant els tractaments i que l’espai sigui més càlid, amb una estètica que s’allunyi de la sobrietat dels entorns hospitalaris.

Les persones, empreses i entitats que vulguin posar el seu granet de sorra, poden fer una aportació econòmica a través de la web del www.eslanostralluita.cat, mitjançant targeta de crèdit o transferència bancària. Cada aportació, des de la més petita fins a la més gran, és important per aconseguir una zona de tractaments més amable per als pacients.

Matinal solidària de pilates i zumba per col·laborar en la reforma de l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada

El proper diumenge dia 12 de juny el Parc Central d’Igualada acollirà la Matinal solidària de pilates i zumba, per recaptar fons per la reforma de l’Hospital de Dia Oncològic d’Igualada. Una activitat organitzada per Les Voluntàries Lluitadores amb el suport del Consorci Sanitari de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada.

La Matinal estarà dirigida per la instructora Iris Bertran, i donarà el tret de sortida a les 9:30h amb la classe de pilates. Des de les 10:30h i fins les 11:30h –per evitar les hores més intenses de calor– serà el torn de la zumba.

Durant tota l’activitat, hi haurà una taula informativa al Parc Central, on les voluntàries donaran informació sobre el projecte de reforma de l’Hospital de Dia Oncològic i faran venta solidària de tubulars, bolígrafs, llibretes i altres productes. A més, es sortejaran diferents obsequis cedits per empreses i comerços de la comarca de l’Anoia, entre tots els participants i persones que dipositin una butlleta dins la urna que estarà situada a la taula informativa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*