Inici Destacats Organitzen una xiulada amb estelades per rebre La Vuelta a Igualada

Organitzen una xiulada amb estelades per rebre La Vuelta a Igualada

COMPARTIR

El CDR d’Igualada-Conca d’Òdena ha fet pública aquest dimarts la convocatòria d’un acte de protesta per l’arribada de la Vuelta el proper 31 d’agost a Igualada, ciutat que serà el final d’una de les etapes de la volta ciclista a Espanya.

El CDR de la zona central de la comarca de l’Anoia crida a assistir al Parc Central d’Igualada, on acabarà la prova, amb un xiulet i una estelada per tal de deixar clar, diuen a la convocatòria, “que Igualada no és Espanya” i demostrar que “La Vuelta no és benvinguda a casa nostra”.

En un cartell difós a les xarxes socials, el CDR Igualada Conca d’Òdena afegeix a la convocatòria el lema “amb els nostres diners, No a la Vuelta”. Es tracta d’una referència implícita al cost que ha d’assumir l’Ajuntament d’Igualada -i que no ha estat fet públic- per acollir un final d’etapa d’aquesta prova.

La 74a edició de la Vuelta arrencarà el 24 d’agost a Les Salines de Torrevella, a Alacant, i finalitzarà, com és habitual, a Madrid el 15 de setembre, després de 3.272 quilòmetres. La vuitena etapa, el dissabte 31 d’agost, finalitzarà a Igualada després de sortir de Valls i recorrer 168 quilòmetres passant abans per municipis com Sant Pere Sallavinera, Manresa, Montserrat i Castellolí.

Fins avui, l’última ocasió en que hi ha hagut un final d’etapa de la Vuelta a la capital de l’Anoia va ser l’any 1970. També a l’Anoia, el 1977 i el 1978, la Vuelta va tenir un final d’etapa al cim de La Tossa de Montbui.

En la línia d’apostar per l’acollida i organització de grans esdeveniments, l’Ajuntament d’Igualada ja ha portat a la ciutat La Volta a Catalunya durant els anys 2017 i 2018.

8 COMENTARIS

  1. Dejen Ustedes la Vuelta tranquila, y vayan a quejarse a Marc Castells, porque me consta que sin el acuerdo entre la Organización de la Vuelta a España, y los Ayuntamientos donde se producirá un final de Etapa, no sería posible que una etapa finalizara en una población que no quisiera recibirla.
    Piensen también en los muchos aficionados al Ciclismo que tenemos en la Comarca, y que cada fin de semana salen a las carreteras a disfrutar de este bonito deporte.
    Creo que estos deportistas, están en su derecho de disfrutar con sus ciclistas favoritos.

  2. Me gustaría que los señores del CDR,hicieran otras cosas positivas para la ciudadanía y no entorpecer una vuelta ciclista con historia y referente no solo para Catalunya,España sino para Europa. Dejen el deporte en paz y dediquense a trabajar.

  3. A quién nos gusta el ciclismo, no queremos que nos lo contaminen politicamente. Dejad a vivir a la gente de paz, la república no existe, aceptad que hay políticos que os han engañado.

  4. No hi ha que barretjar esport amb politica, l’aficionat català tambe és mereix veure-hi una etapa d’aquest esport i mirarla de prop. Que faríeu si en comptes de ésser volta a espanya fos el Tour o el Giro?.

  5. Política y deporte son dos cosas diferentes,estamos de acuerdo con que el dinero sale de las arcas públicas pero podemos estar orgullosos de los grandes deportistas que tenemos en Igualada y en la comarca del Anoia,pues señores disfrutemos de este magnífico final de etapa que también traerá beneficios a los comercios y nosotros los deportistas disfrutaremos de nuestras estrellas del deporte..un saludo cordial.

  6. Hi ha que ser bon sportista i si no te agrada el ciclisme te hi vas al camp nou a fer una xiuladada a tots els equips no catalats. Ja esta ve confrondra le sport amb la ‘politica’.

FER UN COMENTARI

*