Inici Destacats Or per a l’Anoia Club Gimnàstic al Campionat de Catalunya

Or per a l’Anoia Club Gimnàstic al Campionat de Catalunya

COMPARTIR

L’Anoia Club Gimnàstic va participar en el Campionat de Catalunya celebrat a Vic amb els seus gimnastes federats de la secció masculina.

Tots van obtenir excelents resultats, destaquen les posicions del gimnasta Léo Díaz Álvarez, de la categoria de Promoció 1, que es va proclamar campió a l’aparell de salt amb la medalla d’or, i també va obtenir la medalla de bronze a l’aparell de terra, quedant en sisena posició a la classificació general individual.

També en la categoria de Promoció 1, va competir amb bons resultats, el Miquel Canet Botelho. En la categoria de Promoció 2, van competir el Bernat Munné Guitard, el Pau Alamo Martínez i l’Yago Guitian Cid, el tres amb bons resultats, destaquem les posicions del Bernat, sisè a paral·leles, vuitè a anelles i a terra, i desè a la general individual, i les posicions del Pau, també vuitè a terra i sisè a barra fixa. Per últim, en la categoria de Promoció 4, van competir l’Oriol Acosta Cuatrecasas i el Nil Lopez Farrés, els dos gimnastes van realitzar bons exercicis, destaquen la medalla de bronze que va obtenir el Nil a l’aparell de salt. La tècnica, Laura Muñoz Cuenca, està satisfeta amb els resultats.

FER UN COMENTARI

*