Inici Societat Una ‘operació mascaretes’ de voluntaris elabora elements de protecció per als veïns...

Una ‘operació mascaretes’ de voluntaris elabora elements de protecció per als veïns de Carme i Orpí

COMPARTIR

Un centenar d’infants d’entre 3 i 10 anys de Carme i Orpí van rebre, el passat 25 d’abril, mascaretes elaborades per un grup de voluntàries de Carme.

Aquesta iniciativa es va engegar a partir de la proposta d’una veïna del poble que, a finals de març, va promoure, conjuntament amb un grup de voluntàries, la confecció de més de 500 mascaretes per a totes les llars d’ambdós municipis. L’han batejada com “operació mascaretes” i ha aconseguit els seus objectius en un temps rècord.

Després d’elaborar mascaretes per als adults, el grup va posar en marxa la producció de les mascaretes infantils i en menys de 5 dies ja es disposava del teixit estampat, cedit per la gent del poble. A partir d’aquí va començar el procés de tallar el teixit, confeccionar les mascaretes, envasar-les i entregar-les a les bústies per tal que tots els infants del poble poguessin sortir al carrer el diumenge 26 amb les mesures de protecció adequades.

Una feina col·lectiva que els voluntaris volen fer pública per tal que pugui donar força i empenta a altres iniciatives similars arreu.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*