Inici Societat L’onada de fred deixa mínimes de -9 a l’Anoia

L’onada de fred deixa mínimes de -9 a l’Anoia

COMPARTIR
La font de la Plaça de la Creu, gelada aquest dimecres.

L’onada de fred siberià ha entrat finalment amb força a Catalunya i ha fet caure dràsticament els termòmetres arreu de tot el país, amb temperatures sota zero també a la comarca de l’Anoia. Entre les mínimes recollides aquest dimecres hi ha -6,5ºC a Pujalt, -5ºC a Igualada, -9ºC a Òdena (aeròdrom-330m), -7ºC a la Llacuna, -7 a Rubió, -6 a Capellades i -4ºC als Hostalets de Pierola.

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC)  manté la previsió d’onada de fred amb temperatures extremes de forma generalitzada a Catalunya, tot i que amb tendència a perdre una certa intensitat al litoral però mantenint-se a les zones interiors. La previsió s’estén també a la matinada de dijous a divendres i al matí del divendres moment en el que es preveu que la situació ja començarà a millorar cap a valors més habituals i no tant extrems.

Segons l’Observatori de Pujalt, al llarg de la tarda de divendres es poden produir algunes precipitacions dèbils a la costa que poden entrar una mica cap a l’interior. La cota de neu a les conques interiors pot situar-se entre 300-400 metres.

Plaça de la Creu fred

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*