Inici Destacats ‘Omplim Vilanova de flors’, nova campanya del comerç del municipi

‘Omplim Vilanova de flors’, nova campanya del comerç del municipi

COMPARTIR

Més d’una vintena de comerços i establiments vilanovins s’han omplert aquesta setmana de flors i plantes. Les regalaran i sortejaran entre els clients en el marc d’una nova campanya en què es donen la mà l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Sant Hilari i Vilanova Comerç. Un premi a la fidelitat i alhora un incentiu per convidar a la ciutadania, un cop més, a fer les compres a prop de casa.

El president de Vilanova Comerç, Jordi Vilarrubias, explica que és la tercera campanya en la que participen els comerços associats, aquest any 2018, pràcticament una activitat per mes després de la campanya de Nadal. La primera Enamora’t del teu comerç, es va fer al febrer; el març van compartir una jornada de contactes empresarials en el marc de la segona edició de la Setmana del Comerç i ara, a l’abril, ho fan en aquesta campanya primaveral “Omplim Vilanova de flors”.

Aquesta iniciativa de regalar flors ja té llarga tradició entre els comerciants del Mercat de Sant Hilari. Ara Vilanova Comerç ha unit esforços i els establiments associats se sumaran també a la campanya sortejant plantes de tota mena entre els clients. Com assenyala Vilarrubias “és una manera d’agrair la fidelitat dels clients i també una forma atractiva de poder captar-ne de nous”.

La campanya culmina aquest dissabte, 14 d’abril. Es preveu, per tant, que a principis de la setmana que ve es comencin a sortejar les flors als diferents comerços entre els participants. El sistema triat en cada cas dependrà del tipus d’establiment i clientela, amb la qual cosa, com afirma Vilarrubias, cada comerciant aplicarà el seu propi criteri, perquè no és fàcil establir-ne un de comú per a tothom.

En total seran 21 els negocis que participaran en aquesta nova promoció del comerç vilanoví.

No ha acabat encara aquesta campanya, però Vilanova Comerç ja té la mirada posada en la propera activitat: la Ruta de les tapes. Serà el mes de maig i miraran sobretot de no fer-la coincidir amb les dates del REC a Igualada.

FER UN COMENTARI

*