Inici Destacats Òmnium Cultural Anoia inicia la celebració del seu cinquantè aniversari

Òmnium Cultural Anoia inicia la celebració del seu cinquantè aniversari

COMPARTIR

El passat 2 de desembre va tenir lloc l’assemblea general ordinària de socis de la seu territorial d’Òmnium Cultural a l’Anoia.

L’entitat, que comptava amb 758 socis a la comarca el 2014, a data d’avui en té 3.245.

En l’assemblea es va presentar la memòria d’activitats d’aquest 2020, així com el pla de treball i el pressupost per a l’any 2021. Es va fer un agraïment especial als voluntaris de l’entitat, gràcies als quals la seu social del carrer de Santa Maria, 12 es pot mantenir oberta al públic. També es va renovar parcialment la junta.

L’assemblea va servir també per anunciar l’inici del actes del cinquantè aniversari de la seu territorial de l’Anoia, fundada el 16 de desembre de 1970.

El primer acte d’aquest cinquantenari serà una exposició de ceràmica de Jordi Cuixart, que s’inaugurarà el mateix dia 16 de desembre, a dos quarts de 8 del vespre, amb la presència de Matilde Grau, professora de ceràmica de l’Escola Massana que fent voluntariat al Centre Penitenciari de Lledoners ha introduït i guiat Jordi Cuixart en aquesta pràctica artística.

Per commemorar el cinquantè aniversari, l’entitat editarà una publicació que es farà ressò de les principals activitats desenvolupades al llarg d’aquests cinquanta anys i recollirà el testimoni de persones que han format part de les successives juntes.

En l’assembla es van anunciar també als socis dos actes més del cinquantenari de l’entitat: la col·locació en un espai públic d’Igualada d’una instal·lació de l’artista Joan Fontcuberta i un homenatge als sanitaris i a les víctimes de la Covid-19 de la Conca d’Òdena durant el qual hi haurà un concert solidari amb l’estrena d’una peça musical.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*