Inici Festes Òdena viu un intens cap de setmana de Carnestoltes

Òdena viu un intens cap de setmana de Carnestoltes

COMPARTIR

Aquest dissabte 17 de febrer i diumenge 18 de febrer, Òdena va viure el carnaval per triple partida, primer ho va fer al nucli antic el dissabte a la tarda, diumenge al matí al Mercat del Pla d’Òdena i diumenge a la tarda al Centre Cívic del Pla d’Òdena. El ball, els concursos de disfresses, els sortejos i les rues van prendre el protagonisme de dos dies de disbauxa.

Així, la festa va començar el dissabte omplint de disfresses els carrers del nucli antic del municipi, i és que els veïns i veïnes es van concentrar a les cinc de la tarda al Parc de la Font on els participants, de manera individual o per comparses. Seguint l’animació del grup La Xaranga ho peta, tothom es va passejar per diferents carrers fins a arribar al Pavelló Mestre Vila Vell, on va continuar la festa i xerinola a càrrec del mateix grup i amb un berenar per a tothom. Seguidament, hi va haver el lliurament de premis, els afortunats de la categoria individual de 0 a 6 anys van ser: Marta Martín amb la disfressa de caputxeta (1er premi) i Martí Ruiz amb la disfressa de Mikie Mouse (2on premi). A la categoria Individual de 7 a 12 anys els guanyadors/es van ser Núria Regordosa amb la disfressa de Mary Poppins (1er premi) i Elsa i Roc amb la disfressa d’Ous ferrats (2on premi). En la categoria de més de 13 anys els guanyadors/es van ser Imma Llamas amb la disfressa de Mary Poppins (1er premi) i Rafi López amb la disfressa Mariposa posada en la flor (2on premi). Les quatre comparses guanyadores van ser Imperdibles, Pop corn, Espace generation i un mar de diversitat. El jurat estava format per membres de les entitats: AV. Font, Konkatrons, Fòrum de Dones d’Òdena, AV Guixera, Club de Petanca Odenense, Associació d’Agermanaments d’Òdena, Comissió de Pubillatge i Teatre Espontani.

La disbauxa va continuar el diumenge 18 amb la festa de carnaval al Mercat del Pla d’Òdena. El mercat s’estrenava amb aquesta celebració organitzant un sorteig d’una càmera Gopro entre totes les persones que anessin al mercat disfressats i es fessin una foto al photocall. El sorteig es va realitzar dilluns davant el secretari de l’ajuntament i l’afortunada va ser Paqui Franco Robles.

Diumenge a la tarda, va arribar el torn del Carnaval del Pla d’Òdena, que va començar a dos quarts de cinc de la tarda amb les inscripcions dels participants a les pistes de la petanca i a les cinc de la tarda es va iniciar la rua pels carrers del barri. En arribar al Centre Cívic del Pla d’Òdena hi va haver l’espectacle d’animació amb el grup Rovell d’ou i amb l’espectacle Tabasco que rasco. A continuació, es va celebrar el lliurament de premis. Els afortunats van ser, en la categoria infantil menors de 15 anys, la disfressa de sombreroloco i la categoria de més de 15 anys la va guanyar la disfressa Telaraña. La comparsa guanyadora va ser Mary Poppins.

El jurat del concurs de disfresses i comparses estava format per un representant de cada una de les entitats: UD Rebrot, Club Petanca Odenense, Associació de Veïns La Coraza, la Comissió de Reis de Sant Pere i del Pla d’Òdena, l’Associació de Jubilats del Barri Sant Pere i Pla de la Masia i un membre de l’Ajuntament d’Òdena.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*