Inici Societat Òdena visita el municipi agermanat francès Odenas durant la Setmana Santa

Òdena visita el municipi agermanat francès Odenas durant la Setmana Santa

COMPARTIR

Una delegació d’odenencs va visitar el municipi francès d’Odenas, a la regió francesa de Roine-Alps, durant la Setmana Santa, amb l’organització de l’Associació d’Agermanaments d’Òdena i el suport de l’Ajuntament d’Òdena. Els organitzadors van destacar el fet que molta gent jove va participar al viatge, cosa que és necessària per mantenir i crear nous vincles entre els dos municipis al llarg del temps.

Els odenencs van arribar al municipi francès divendres 15 d’abril. L’endemà els amfitrions els van preparar jocs per a totes les edats i una visita a l’hotel Dieu de Belleville, un antic hospital en què s’hi havia atès persones gran sense recursos. Al migdia tots plegats van dinar a la sala de festes abans de marxar cap a Lió. Allà van gaudir de les 117 hectàrees de vegetació, la zona de zoològic i el jardí botànic del parc de la Tête d’Or, el parc urbà més gran de França. Al vespre van sopar a una braseria típica de la zona.

Diumenge 17 els odenencs van poder conviure amb les famílies que els havien acollit, gaudir d’Odenas amb una visita al poble i jocs conjunts. I a la tarda tots plegats van visitar la cava Château de la Chaise en què van visitar les bodegues i van poder degustar diversos vins.

Els odenencs que van participar a aquesta visita periòdica al municipi francès també van destacar la rebuda i l’hospitalitat de l’organització d’Odenas i el vincle que es genera entre tots els participants i les famílies d’acollida. D’aquí dos anys seran els veïns d’Odenas qui visitaran el municipi d’Òdena.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*