Inici Societat Òdena Village obre el primer campament de l’Anoia

Òdena Village obre el primer campament de l’Anoia

COMPARTIR

El centre d’esport i natura Òdena Village ha incorporat a les seves instal·lacions, al bell mig de la natura, un campament juvenil, l’únic que es pot trobar a l’Anoia i comarques de rodalia. El nou equipament té una capacitat per a 106 persones, està destinat a un públic prioritàriament juvenil però també disponible per a tots els públics.

La zona d’acampada ocupa una superfície de 7.700 m² dividits i està dividida en dues zones. En total, s’han instal·lat inicialment 14 tendes d’11m² cada una, una tenda gegant de 50m² destinada a menjador i a la realització d’altres activitats (tallers, jocs, cursos, xerrades, presentacions, formació…), dos mòduls amb dutxes i WC i un mòdul com a office.

S’ha inclòs dins del perímetre del campament un espai de terreny a l’aire lliure per a la realització d’activitats diverses tal com jocs, vetllades, esports, així com d’altres amb característiques similars.
Amb aquest nou equipament, Òdena Village fa créixer la seva oferta de serveis i omple un buit en l’oferta turística i lúdic esportiva de la comarca i de més de 100 km a la rotonda. El campament és un espai ideal per a la realització de colònies infantils i juvenils, per a l’estada de clubs esportius però també una nova opció d’allotjament per a esportistes, o simplement una nova experiència per sortides familiars i o amb amics.

El campament es complementa perfectament amb l’oferta de serveis d’Òdena Village i és que el centre veu amb aquesta nova instal·lació complert el seu objectiu d’oferir unes instal·lacions esportives, educatives i d’oci per a tots els públics es un espai de 6,70 hectàrees relacionades sempre amb els criteris de foment i conservació dels espais naturals i medi natural.

Òdena Village disposa de circuits creats per a la realització de running, bicicleta o raid d’orientacio amb obstacles. També es realitzen jocs d’orientació i geocoaching vinculats amb el medi natural. A més, de passejades amb rucs catalans. Totes aquestes activitats esportives s’imparteixin de manera integrada, és a dir, es pretén donar tanta importància a la pràctica de l’esport com al coneixement de l’entorn (agrícola i natural en general).

Òdena Village disposa d’un terreny de gairebé 7 hectàrees on s’hi pot trobar un centre de formació amb aules i equipament de suport a l’esportista, 3 km de corriols per a la pràctica de la btt i el running entre mig de bosc i camps de conreu, una zona d’animals de granja amb diferents animals, una zona de pícnic amb taules i bancs amb capacitat de més de 100 persones, una pista d’handball, diversos camps multifuncionals i un pàrquing amb capacitat per a més de 100 vehicles.

Òdena Village ofereix un gran catàleg d’activitats relacionades amb el món de l’esport i la natura, és un espai on es realitzen competicions, on el visitant pot contractar gran varietat d’activitats. És un espai per a realitzar trobades empresarials, escolars, familiars, de clubs esportistes, d’amics, festes d’aniversaris, comiats de solters o qualsevol altre esdeveniment que tingui cabuda en un ambient esportiu i de natura.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*