Inici Festes Òdena tria els seus nous hereus i pubilles

Òdena tria els seus nous hereus i pubilles

COMPARTIR

El pubillatge d’Òdena vivia aquest dimarts de Festa Major un dels seus dies grans; la proclamació de la Pubilla, Hereu, Pubilleta i Hereuet d’Òdena del 2018. Es tracta d’una tradició molt arrelada al poble, tant és així que enguany el pubillatge d’Òdena celebrava el 40è aniversari d’Hereus i Pubilles i el 64è dels Hereuets i Pubilletes.

La pluja va fer traslladar els actes al Teatre Unió Agrícola i en allà es van reunir els veïns i veïnes del municipi acompanyats de representants del folklore de poblacions i comarques veïnes per a viure la festa de la proclamació i l’entrega de bandes i faixes.

Els representants del 2016: la Pubilla d’Òdena, Rosó Baulida Farrés; l’Hereu, Oriol Almirón Ruiz; les dames Ma. Mercè Mensa Trullàs i Maria Gassó Plazas; l’hereuet Izan Grado Olmedo i la pubilleta Núria Miquel Ribera es van acomiadar d’un any ple d’emocions i van donar pas als nous joves que representaran Òdena arreu de Catalunya.

Així, es van proclamar com a nous representants del pubillatge d’Òdena a Quim Regordosa Llamas com a hereuet, Ona Argelich Claramunt com a pubilleta, com a fadrí a Gerard Claver Fanega, com a dama a Magalí Baulida Farrés, com a hereu a Bernat Gil Bernades i com a pubilla a Maria Gassó Plazas.

Durant l’acte de proclamació, l’alcalde d’Òdena, Francisco Guisado, va agrair a les entitats, als veïns i veïnes la seva tasca per mantenir vives les tradicions i pel seu suport per posar en valor el patrimoni cultural del municipi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*