Inici Destacats Òdena rebrà més de 50.000 euros del programa de la Generalitat per...

Òdena rebrà més de 50.000 euros del programa de la Generalitat per impulsar l’economia de la Conca

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena i els altres ajuntaments de la Conca d’Òdena afectats pel tancament perimetral que va començar el 13 de març del 2020 han signat amb la Generalitat de Catalunya el ‘Conveni de col·laboració d’agrupació d’entitats de Mesures urgents d’Ocupació pel Tancament Perimetral’. En concret, segons la distribució consensuada amb els ajuntaments d’Igualada, de Vilanova del Camí i de Santa Margarida de Montbui, Òdena rebrà un ajut de 54.558,17 euros que els destinarà a polítiques de contractació, foment de l’ocupació i formació laboral.

El projecte integrat s’executa mitjançant una agrupació d’entitats, en què totes elles tindran la condició de beneficiàries. En la sol·licitud de subvenció, es determina quina és l’entitat que liderarà el projecte, segons capacitat i experiència en la implementació de projectes de polítiques actives d’ocupació, que en aquest cas serà l’Ajuntament d’Igualada.

A banda de les diverses mesures adreçades al conjunt de Catalunya, aquest conveni vol reforçar les ajudes per a aquells territoris que han patit mesures de confinament severes, causades per tancaments perimetrals, les conseqüències dels quals han estat especialment desfavorables en Ocupació. El Govern considera que aquests municipis de la Conca d’Òdena necessiten d’un impuls especial i urgent per evitar que aquesta situació es converteixi en crònica i crítica.

Aquestes Mesures Urgents d’Ocupació pel Tancament Perimetral són una línia de subvenció de caràcter extraordinària i urgent per fer front a les conseqüències de la COVID-19 en el mercat de treball, en aquells territoris de Catalunya que han estat afectats pel tancament perimetral. A la Conca d’Òdena en rebran Igualada, Vilanova del Camí, Òdena i Santa Margarida de Montbui.

FER UN COMENTARI

*