Inici Societat Òdena prepara una visita al seu municipi germà d’Odenas

Òdena prepara una visita al seu municipi germà d’Odenas

COMPARTIR

El proper mes d’abril, coincidint amb els dies de Setmana Santa, és previst que un grup de veïns i veïnes d’Òdena marxin en direcció a Odenas, el seu poble agermanat francès, seguint així l’intercanvi que fan cada dos anys.

L’Associació Cultural d’Agermanaments d’Òdena amb la col·laboració de l’Ajuntament, obre aquesta experiència, passar 4 dies d’intercanvi, d’oportunitat d’enriquiment cultural, de compartir, de cooperació, a tots els odenencs i odenenques; famílies, joves, parelles,… . L’activitat és oberta a tothom.

Odenas és un municipi que es troba a 60km de Lyon a la regió francesa d’Alvèrnia-Roine-Alps. Els seus orígens són del s XII i actualment destaca per la seva producció de vins.

L’intercanvi tindrà lloc del 10 al 13 d’abril, coincidint amb el dies de Setmana Santa. Els interessats poden posar-se en contacte abans del proper dia 30 de gener amb L’Associació Cultural d’Agermanaments d’Òdena al 610702133. Les places són limitades.

Al 2018 era Òdena qui va acollir els veïns i veïnes d’Odenas i dos anys després es torna la visita, un costum que s’intenta no perdre després de 20 anys d’agermanament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*