Inici Societat Òdena obre espais d’estudi per infants i joves del municipi

Òdena obre espais d’estudi per infants i joves del municipi

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena ofereix aquest curs espais d’estudi a diferents classes de l’Institut Escola Castell d’Òdena i al Centre Cívic el Pla amb l’objectiu d’ajudar als infants i joves aconseguir les seves fites educatives. És un projecte que s’ofereix de manera gratuïta i en què l’equip directiu del centre i l’equip d’educadors es coordina per tal d’ajudar en les tasques que individualment te més dificultat cada un dels participants. L’Ajuntament s’ha posat en contacte amb les famílies dels infants i joves del centre per tal d’oferir el servei, i s’ha signat un compromís.

Aquest curs es donarà prioritat als alumnes de 1r i 2n d’ESO, oferint-los dos dies d’ús dels espais d’estudi, per reduir les desigualtats derivades i accentuades durant el confinament. De dilluns a divendres s’atendran un total de 46 infants de 1r a 6è de primària i de 1r i 2n d’ESO, arribant a un total de 60 infants i joves el proper trimestre,.

Els espais d’estudi són un recurs més per donar eines i per atendre la diversitat de necessitats educatives dels alumnes de l’IE Castell d’Òdena. És una activitat flexible, amb la finalitat de permetre que els alumnes l’utilitzin només el temps i a les àrees que els sigui necessari, i també ha d’estar harmonitzada amb el projecte de centre, amb la finalitat de donar el màxim de possibilitat als infants i joves per tal que assoleixin els continguts del curs.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*