Inici Destacats Òdena a fons se suma al Compromís per la Conca contra el...

Òdena a fons se suma al Compromís per la Conca contra el polígon de Can Morera

COMPARTIR

La candidatura de l’agrupació d’electors Òdena a Fons-Avancem ha anat creixent amb més gent decidida a treballar per millorar el municipi i que avanci. L’equip d’Òdena a Fons-Avancem el formen gent de totes les edats, de tot el nostre territori, amb inquietuds, que és capaç de respectar totes les idees i de defensar les pròpies amb arguments, i de reconèixer en el veïns una manera de pensar diferent però amb propostes i idees. Tots ells coincideixen en el model de poble que volen: més ordenat, participatiu, amable i sostenible.

L’equip d’Òdena a Fons-Avancem anima a sumar-se a un projecte per a Òdena que vol ser més inclusiu, que per damunt de la política de grans partits pensi en les persones que hi conviuen i vetlli per al benestar de tothom. A la llista que encapçalarà Andreu Garcia també hi haurà Jesús Vargas, Jordi Gassó, Esther Comamala, Joan Gabarró, Sergi Lozano, David Mora, Annabel Cortes, Manolo Iglesias, Manolo Contreras, Carme Iglesias , Josep M. Viñals, Pietat Rovira, Ferran Grau, Àngela Canyelles, M. Jesús Martínez i Marc Pajares.

Aquest mes d’abril Òdena a Fons-Avancem es constituirà com a agrupació d’electors per poder presentar-se a les eleccions del proper 26 de maig. Per fer-ho necessita l’aval, la signatura, d’un nombre de veïns/es d’Òdena. Per aquest motiu ja s’ha iniciat una recollida de signatures.

Òdena a Fons dona suport al Compromís per la Conca

La candidatura de l’agrupació d’electors Òdena a Fons (OAF) ha decidit donar suport al manifest Compromís per la Conca. Després de reunir-se amb l’associació Per la Conca a principis de març, l’OAF demana ara que Per la Conca els incorpori al llistat d’entitats adherides al manifest. A banda de donar-li suport i signar-ne el manifest, els membres d’Òdena a Fons han votat incorporar les reivindicacions de l’associació al seu programa electoral com a compromís.

Per la Conca va presentar el seu manifest el passat 22 de març a Igualada, en un acte que va omplir l’Ateneu Igualadí. L’associació vol una participació ciutadana àmplia i real, cosa que considera imprescindible per posar l’interès general al centre del desenvolupament del territori; vol una indústria adaptada a la revolució del coneixement, i aposta per prioritzar l’activitat econòmica local i per potenciar inversions que estiguin fonamentades en la innovació i la sostenibilitat; vol un model urbanístic compacte que es desenvolupi a partir dels nuclis de població i polígons actuals i que eviti la urbanització de sectors aïllats, altament consumidors de sòl, o que destrueixin altres activitats ja existents; i també aposta per reconèixer, respectar i potenciar el paper de l’activitat agrària i continuar la tasca de dinamització del territori a partir d’un model que posi al centre el món rural.

Després de mesos impulsant el debat sobre les problemàtiques i el dia a dia d’Òdena, OAF va decidir el mes de gener constituir-se com a plataforma ciutadana i presentar-se a les properes eleccions municipals com a agrupació d’electors. OAF Avancem vol ser un nexe d’unió per a tothom, respectant totes les opinions i les diferències internes del mateix municipi.

FER UN COMENTARI

*