Inici Política Òdena a Fons s’apropa als electors en diversos actes al municipi

Òdena a Fons s’apropa als electors en diversos actes al municipi

COMPARTIR

L’agrupació d’electors Òdena a Fons Avancem ha presentat la candidatura a les eleccions municipals organitzant trobades al Centre Agrícola, al Centre Cívic del Barri de Sant Pere i al Centre de l’Espelt. L’objectiu d’aquestes trobades és donar a conèixer la fórmula de l’agrupació d’electors, explicant que al darrere no hi ha cap partit polític i que la proximitat i la participació són la base de la seva manera de fer política i expliquen per què creuen que ells són capaços de fer una millor gestió.

Cada acte l’ha presentat un membre de l’equip de l’agrupació d’electors, seguit del candidat Andreu Garcia. Entre els punts que remarquen a les presentacions hi ha el fet que no pertanyen a cap partit, cosa que els permet tenir les mans lliures per decidir el que creguin que és més oportú per al municipi; que les decisions es consensuen mitjançant la votació de tots els membres de l’agrupació, i que es defineixen com un grup obert i respectuós amb totes les ideologies que treballa amb l’únic objectiu de millorar Òdena.

Durant les presentacions també s’ha projectat un vídeo en què l’alcalde de Sant Fruitós de Bages i membre de l’agrupació electoral Gent Fent Poble, Joan Carles Batanés, dona a conèixer la seva experiència. Segons Batanés, la força de l’agrupació rau en el fet que les decisions les prenen des del poble, sabent allò que necessita. El líder de Gent Fent Poble assegura que l’experiència “funciona” i “agrada”: “la gent se sent escoltada i participada”, diu. Després de la projecció, Andreu Garcia dona veu a altres membres d’Òdena a Fons Avancem que expliquen per què s’han sumat a l’agrupació d’electors.

Òdena a Fons Avancem també ha aprofitat aquestes presentacions per conèixer les opinions i propostes dels assistents a través de les preguntes que formulen o a través dels missatges que poden penjar en notes a una pissarra.

Aquest mes de gener Òdena a Fons-Avancem es constitueix com a agrupació d’electors per presentar-se a les eleccions del proper 26 de maig, després de mesos impulsant el debat sobre les problemàtiques i el dia a dia d’Òdena.

FER UN COMENTARI

*