Inici Destacats Òdena a Fons reclama més seguretat en properes edicions de la Fira...

Òdena a Fons reclama més seguretat en properes edicions de la Fira de la Vinyala

COMPARTIR

El grup municipal Òdena a Fons sol·licitarà al govern modificacions de seguretat de cara a properes edicions de la Fira de la Vinyala.

La decisió s’ha pres després que, durant l’edició d’enguany de la fira de la Vinyala, celebrada el passat diumenge 15 de setembre, “van succeir dos ensurts que van posar de manifest la falta de seguretat”, segons ha exposat Òdena a Fons a través d’un comunicat.

Per una banda, “una persona d’edat avançada que va necessitar assistència mèdica no va poder ser atesa perquè no s’havia previst cap equip de primers auxilis i, així mateix, el personal de suport aportat pel Consistori identificat amb armilles no tenia cap instrucció al respecte, ni cap tipus de formació per actuar en aquest tipus de situacions”. El grup municipal, a l’oposició, afegeix que “es va haver d’advertir als participants i visitants de la Fira de l’intent de furt de telèfons mòbils”.

Òdena a Fons anuncia que traslladarà la denúncia dels fets al govern municipal, basada en “la inexistència d’un equip de primers auxilis, en la nul·la informació i formació de l’equip de suport de l’Ajuntament i en la presència d’algun cos de seguretat”.

Òdena a Fons conclou que “l’objectiu d’aquesta denúncia és establir les mesures necessàries per garantir la seguretat dels visitants i expositors”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*