Inici Política Òdena a fons presenta un programa per fer ‘un poble més ordenat,...

Òdena a fons presenta un programa per fer ‘un poble més ordenat, participatiu, amable i sostenible’

COMPARTIR

Després de treballar al llarg dels últims mesos les diferents propostes ciutadanes resultat de les trobades amb entitats, presentacions de la candidatura a llocs com el Centre Agrícola, al Centre Cívic del Barri de Sant Pere i al Centre de l’Espelt i recollint les diferents aportacions dels veïns i veïnes, OAF, va donar el tret de sortida al seu programa electoral a les eleccions municipals amb una festa oberta a tothom.

Així, el passat divendres, 17 de maig, el Teatre Centre Unió Agrícola es va omplir de grans i petits per celebrar el que és l’únic acte de campanya d’aquesta nova agrupació d’electors.

En un ambient distès i amb actuacions per a totes les edats, Andreu Garcia, candidat d’OAF acompanyat d’altres membres del grup va adreçar unes breus paraules al públic assistent per explicar que “tenim un gran equip amb gran capacitat de gestió, de treball en equip, amb noves actituds: pròxims i transparents, diferents ideologies i amb moltes ganes i il·lusió per fer d’Òdena un poble més ordenat, participatiu, amable i sostenible. Òdena a Fons va néixer amb el convenciment que les petites coses que garanteixen el benestar del veïnat en el dia a dia són el prioritari i són allò on s’ha de veure reflectida més la feina d’un consistori que vetlla per als odenencs i odenenques. Malgrat això, també s’ha cregut oportú fer unes quantes propostes de llarg recorregut. És a dir que, que som conscients que probablement s’hauran de realitzar en més d’una legislatura, però que hem vist, a través de les vostres propostes, que les creieu importants i realitzables”.

Garcia també va fer especial incís al tema del macro polígon a la zona agrícola de Can Morera explicant en un vídeo el posicionament del grup “OAF diem NO al macro polígon de Can Morera”. OAF no s’oposa al creixement industrial ni als llocs de treball que podria portar, però volen que es faci de manera ordenada i essent els odenencs qui decideixin com i on volen la zona industrial a través d’un procés participatiu.

Finalment Garcia, va emplaçar a tothom a llegir el programa a la web odenaafons.org i convidar a tothom a un pica a pica.

FER UN COMENTARI

*