Inici Societat Òdena estrena un Espai de Joc al Centre Cívic del Pla

Òdena estrena un Espai de Joc al Centre Cívic del Pla

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena inaugura aquest divendres 4 d’octubre el nou Espai de Joc situat al Centre Cívic del Pla d’Òdena. Aquesta tarda de 17 a 19 h, els infants qui ho vulguin podran jugar lliurement a l’espai i, en acabar, es farà una reunió amb els pares, tutors o familiars per explicar-los el projecte.

A partir del pròxim 14 d’octubre, l’Espai de Joc obrirà de dilluns a divendres de 17 a 19 h i atendrà de manera gratuïta fins a 50 infants del municipi de 3 a 10 anys (de P3 a 4t), que en podran gaudir un dia a la setmana. Es tracta d’un espai de lleure, en el qual s’educa a través del joc i la joguina fora de l’horari escolar. Està pensat especialment perquè els infants s’ho passin bé i disposin de molt material de joc organitzat en diferents racons, que facilitin i enriqueixin el joc lliure i espontani.

Els objectius de l’Espai són vetllar pel desenvolupament integral i socioeducatiu dels infants mitjançant l’accés al joc lliure i espontani en un entorn ric i respectuós; possibilitar l’accés a jocs i joguines de qualitat a tota la ciutadania, especialment a la població infantil; i sensibilitzar a la ciutadania de la importància del joc com un dret dels infants i una necessitat al llarg de tota la vida.

La regidora de Serveis a les persones, Alba Gallardo, explica l’aposta de l’Ajuntament cap aquest nou servei, “un espai pel joc divers, un espai de convivència i relació. A més d’oferir un nou servei als infants, hem ordenat a una sola sala del Centre la qual, fins ara, estava en un espai multiús”.

L’Espai de Joc estarà obert del 14 d’octubre fins al 19 de juny i les inscripcions es poden fer del 4 al 25 d’octubre, fins a acabar les places disponibles, de 17 a 19 h al mateix Centre Cívic del Pla d’Òdena. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938017434 extensió 1002.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*