Inici Destacats Òdena estrena diumenge el seu nou mercat setmanal

Òdena estrena diumenge el seu nou mercat setmanal

COMPARTIR

Òdena engega aquest diumenge 4 de juny la prova pilot del mercat ambulant del Plà d’Òdena amb gran expectació per part de veïns i veïnes que veuen en aquesta iniciativa una oportunitat per al barri. El mercat té previst celebrar-se tots els diumenges al matí, convertint-se així en l’únic mercat de diumenges de la Conca d’Òdena i el segon després del de La Torre de Claramunt. Així, la campanya de promoció porta com a eslògan “El pla dels diumenges”.

El carrer on s’ubicarà és el carrer Lleida, més conegut com el carrer de la Rosdor, té 235 metres lineals i una amplada de 12 metres, el que permetrà acollir gran nombre de parades. L’emplaçament permet no incidir pràcticament en la circulació, i donarà vida i autonomia a un barri amb deficiències en matèria de comunicació, aproximant-los el comerç i dinamitzant la zona. No s’haurà de tallar carrers a la circulació ni fer canvis en el sentit de la circulació.

L’alcalde d’Òdena Francisco Guisado explica que “El Pla d’Òdena és el millor emplaçament possible per a la implantació d’aquest servei donada la seva ubicació. És de fàcil accés i disposa de molt espai per a l’aparcament de vehicles. Estaria emplaçat en una zona on actualment hi ha comerços i restauració, fet que provocarà beneficis per a les empreses existents”. D’altra banda, Guisado explicava també que la “la població del Pla d’Òdena és d’un gruix de 1.400 persones, molt castigades per la seva poca comunicació via transport públic amb les poblacions properes i amb una taxa de població per sobre de la mitjana d’envelliment. El mercat esperem que esdevingui un eix vertebrador d’activitat econòmica i social del barri”.

Els paradistes interessats a disposar d’una plaça per a posar la seva parada poden fer arribar la seva sol·licitud dirigint-se a l’Ajuntament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*